11 Mayıs 2009 Pazartesi

Nuri Şahin Geliyor


Türk futbolunun tartışmasız en yetenekli futbolcularından ve gelecekte çok şeyler beklediğimiz isim. Fatih Terim onu 16 yaşında A Milli Takım'da oaynatarak zaten güvenini göstermişti. Neredeyse bütün katagorilerde genç Milli Takımlarda oynadı ve bu sezon Dordmund'da oynadığı futbolla Bundesliga'da herkesi kendine hayran bırakmış durumda.

Nuri Şahin yaptığı açıklamalarda bu sezon kariyerinin en iyi dönemini geçirdiğini söylüyor. 21 yaşında yolun henüz başında ve her sene futbolunun üzerine birşeyler koyacaktır. Nuri Şahin kendine çok güveniyor ama mütevaziliğide elinden bırakmıyor. Bu çocuğu Alman Milli Takımından önce Türkiye'ye kazandırdığımız için mutluyum. Nuri çok iyi orta saha, 10 numara eksikliğini giderecek isim. Ayrıca günümüz 10 numaraları gibi savunmada yapıyor, rakibe basıyor. Her sene baskıyı daha da kaldırabilecek durumda. Geçen sezonu Feyenord'da kiralık geçirmek ona yaramış. Sezon başında Beşiktaş söylentileri çıkmıştı ama Dordmund'da kaldı. En iyisinide yapmış bu sezon onun için başka.

5 yorum:

  1. Burak öyle bi yazmışsın ki sanırsın Schuster'in ilk transferi Nuri anladım yazının başlığından ama inşallah tabikide :)

    YanıtlaSil
  2. Nuri Şahin geliyor derken dünya futboluna bomba gidi düşecek demek istemiştim :D

    YanıtlaSil
  3. Yalnız Nuri senenin tümünde çok iyi oynamadı..Son dönemde yükselen bir form grafiği var,daha hayran olmamışlardır yani :)

    YanıtlaSil
  4. Ligin ikinci devresi ile beraber ibresi tavan yaptı. Son haftalarda haftanın 11'ine sürekli giriyor. Dordmund'un bulunduğu noktada katkısı büyük ve 21 yaşında bu çocuk :) İzleyin bu adamı.

    YanıtlaSil
  5. Nuri gelsinde farketmez yanlız bu adamı alıpta kenarda oturtacak teknik adamın anlını karışlarım..
    2010 dünya kupası na ki gidersek inş.. nuri bence fatih hocanın vazgecmiyecegi ilk adamlardan biri..

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir