21 Mayıs 2009 Perşembe

Serkan'ı Bırakmıyoruz

Hürriyet'in haberine göre, Galatasaray Yönetimi, sakatlığı nedeniyle uzun süredir forma giyemeyen Serkan Çalık’a büyük jest yaptı. Barış Özbek ile birlikte Almanya’nın Essen takımından 2007’de transfer edilen gurbetçi oyuncunun sözleşmesi bir yıl daha uzatıldı. Galatasaray A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Serkan ile bir yıl daha anlaştıklarını belirterek, "Geleceği parlak olan bir futbolcu. Çıkışa geçtiği bir dönemde sakatlandı ve uzun süredir de takım arkadaşlarından ayrı kaldı. Vefasızlık yapacak bir kulüp değiliz. Önümüzdeki yıllarda Galatasaray’a uzun süre hizmet edecek bir oyuncu. Böyle bir genç yeteneğin harcanmasına göz yumamazdık. Kendisiyle tekrar anlaştık ve sözleşme yeniledik. Serkan, Galatasaray’da çok iyi yerlere gelecek" dedi.

Vefasızlık yapacak bir kulüp değiliz demiş Adnan Sezgin. Takımım diye demiyorum ama vefanın sadece bir semt adı olduğunu bize her sezon sonunda bir kez daha ispat etsede Serkan'ın arkasında durulması gerçekten çok sevindirdi beni. Sonuçta bu çocuk bu takım için birşeyler yaparken sakatlandı. Giden gün ömürdendir demişler ya işte o hesap. Ömründen geçen günler bizim yüzümüzden geçti sonuçta. Serkan'ın ne kadar mutlu olduğunu ise kendi cümlelerinden anlıyoruz. Demiş ki; "Galatasaray formasını çıkarmamak üzere üzerime geçirecekken sakatlandım. Bu benim bir yılıma maloldu. Yönetici büyüklerimiz bana kucak açtılar ve kalmamı istediler. Bu benim için büyük mutluluk. Buradan ayrılmayı bir an bile düşünmedim. Galatasaray taraftarının beni bağırlarına basacağını biliyorum. Sahada elimden geleni yaparak, borcumu ödemek en büyük arzum. Yeni sezonu iple çekiyorum."

Serkan Galatasaray'ın hücum hattının tek eksiği bence şu anda. Yani kanatlardan Arda ve Kewell ilerde Baros çok kuvvetli bir üçlü görüntüsü çiziyorlar. Baros'un yanına hareketli bir Serkan Çalık dinamo gibi işletir bu üçlüyü. Hem çabuk hem kıvrak hemde attığı yerini bulur bir oyuncu sonuçta. Sakatlığı olmasaydı ilaç olurdu ama kader işte. Allah yeni sakatlıklardan korusun nice nice seneler bu formanın hakkını vermeyi nasip etsin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir