15 Haziran 2009 Pazartesi

11 Dakikada Hat-Trick

Daha bu sabah yazdığımız bir haberde Torres'in Manchester'a gittiği takdirde ilacı olacağını yazmıştık. Torres sağolsun dün bunu ispat edercesine bir maç ortaya çıkardı Konfederasyon Kupasındaki Yeni Zelanda maçında. 11 dakikaya tam 3 gol sığdırarak adını hem İspanya Milli takım tarihine hemde Konfederasyon Kupası tarihine altın harflerle yazdırdı. Maç İspanya'nın 5-0 üstünlüğü ile bitti. Günün diğer maçında ise Güney Afrika ile Irak 0-0 berabere kaldılar.

Konfederasyon kupasında tarihe geçti Torres bu maçta. 6-14-17. dakikalarda attığı 3 gol ile 11 dakikada hat-trick yaparak. İspanya'nın diğer iki golü ise Fabregas ve David Villa'dan geldi. Aslında pek sürpriz bir sonuç değildi bu 5-0'lık galibiyet. 2008-2009 sezonu İspanya'nın sezonu oldu olmayada devam edecek. Daha bunlar iyi günlerimiz yani. Bir dönemin Brezilya'sı gibi. Önümüzdeki seneki Dünya Kupası'nında en büyük adaylarından biri. Zaten Konfederasyon Kupası'da bir nevi mini Dünya Kupası olur her Dünya Kupasından önce düzenlendiğinden. Oturmuş bir sistem her zaman başarılıdır bunun en bariz örneği İspanya aslında. Ayağa pas yapmayı, top çevirmeyi, aceleci davranmayarak istediği sonuca ulaşmayı gerçekten müthiş başarmaya başladılar.

Şimdi A grubunda oluşan sıralama şu şekilde; İspanya 3 puanla lider, ardından birer puan ile Irak ve Güney Afrika geliyor. Son sırada ise Yeni Zelanda bulunuyor 0 puan ile. Bugün ise B grubunun maçları oynanacak. Türkiye saati ile 17.00'de Brezilya, Mısır ile karşılaşırken, 21.30'da ise ABD, son Dünya Şampiyonu İtalya'ya karşı mücadele edecek. Maçlar elbette yine Trt 1'den naklen yayınlanacak.

2 yorum:

  1. Torresi alabilir mi ManU allah aşkına ? yapmayın yazmak bile abes bunu

    YanıtlaSil
  2. Liverpool'un içinde bulunduğu duruma bakınca alabilir. Mail yönden batmak üzereler.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir