18 Haziran 2009 Perşembe

Adnan Sezgin Out Haldun Üstünel In

Galatasaray Kulübü, oyuncusu Servet Çetin'in transferi konusunda Fransız Olympique Marsilya takımıyla görüşmelerini sürdürüyor. Servet Çetin için sarı-kırmızılı takıma transfer teklifi getiren Olympique Marsilya'yla görüşmeler sürerken, Galatasaray Futbol AŞ. Genel Müdürü Adnan Sezgin, ''Servet'in transferinde henüz biten bir şey yok'' ifadelerini kullandı.

Hatırlarsınız bu açıklamaların benzerinide Meira transferinde kullanmıştı ama akşamına transfer gerçekleşmişti. Galatasaray'ın Servet için Marsilya ile anlaştığını sağır sultan biliyor. Adnan Sezgin hala görevde olduğunu hatırlatma peşinde olduğu için arada böyle çıkışlar yapıyor. Haldun Üstünel'in güçlenen eli karşısında Adnan Sezgin çok pasif duruma düştü. Eskiden transferlerde, futbol içi konularında Adnan Sezgin'in ismini çok duyardık ama artık yapılan transferlerde basın toplantılarına bile katılmıyor. Üstelik Rijkaard'ın da gelişiyle çeşitli başlar kesilmiş durumda yani yönetimin sezon sonunda belirttiği gibi çok başlılık bizi bu noktaya getirdi olayı Adnan Sezgin'in işini bitirdi. Adnan Polat yurt içi transfere bakıyor desede kendisinden henüz icraat göremedik. Demekki bu gidişle görevden de ayrılması yakındır. Zaten Galatasaray içinde sevilmeyende birisi konumuna geldi gidişi hepimiz için hayırlı olacaktır. Rijkaard'ın gelmesine en çok çeşitli başların kesilmeye başladığı için seviniyorum. Transferde olsun, takım içinde olsun Adnan Sezgin geri planda kalacak.

Adnan Sezgin'in imajı aslında Bülent Korkmaz'ın gelişiyle sarsılmaya başladı. Bülent Korkmaz'ın gelmesini baştan beri istemiyordu ama buna mani olamadı. Bülent Korkmaz'da futbolda çok başlılık istemediği için Adnan Sezgin ve Kalli'yi geri plana itti. Skibbe zamanında istediği gibi at koşturabildi. Aynı şekilde Kalli döneminde de istediklerini yaptı. Kalli'nin gidişiyle beraber futbola tamamen el koydu. Gerets'in ayağını kaydırdı, Lincoln'ün bu kadar kontrolden çıkmasının baş sebeplerinden biri oldu. Carrusca transferide ortada çoğu transferde başarısız oldu. Adnan Sezgin görevde kaldığı sürece başarısız olmuştur bu yüzden pasifize olması çok güzel. Birde Haldun Üstünel'e bakıyoruz geçen sezon yaptığı Kewell ve Baros transferleri ortada. Bu sezon Rijkaard hamlesiyle başladı. Sürekli Avrupa'da dolaşıyor ve yeni bombalar peşinde. Bu yüzden Adnan Sezgin out, Haldun Üstünel in.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir