18 Haziran 2009 Perşembe

Yok Artık Sercan Yıldırım!

İki kulüp arasında yıldız futbolcu için pazarlıklar sürerken, Bursaspor'un Sercan için önce 9 milyon Euro bonservis bedeline ek olarak Önder Turacı, Deniz Barış ve Vederson Gökçek'ten birini istediği, ancak teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın transfer karşılığı alınacak oyuncuların maliyetinin yüksek olması nedeniyle bu futbolcuları istemediği öğrenildi.

Yeşil beyazlı kulüp, Fenerbahçe'nin 9 milyon Euro bonservi bedeli ödemesi halinde Sercan Yıldırım'ı vermeyi kabul edecek. İki kulüp arasında pazarlıklar sürüyor.

9 milyon euro bonservis ne demektir yahu. Galatasaray geçtiğimiz sezon başında Harry Kewell gibi bir adamı bonservissiz, Milan Baros gibi bir adamı ise 6 milyon euroya transfer etti. Real Madrid'e o kadar laf ediyoruz ama burnumuzun dibinde olanları görmüyoruz. Tabi bu haber bir transfer balonuda olabilir fakat gerçekten 9 milyon euro gibi bir fiyat biçildiyse Sercan'a transfer piyasası altüst olacak demektir bu. Tamam Sercan son dönem Türk forvetlerin en başarılılarından bir tanesi bu yadsınmaz bir gerçek ama 9 milyon çok değil midir biraz. Yani Arda Turan için bile 20 milyonluk bir değer biçiliyor bu sene. Anadolu kulüplerinin bu ortamda nasıl transfer yapacakları ise gerçekten merak konusu. Bir takımda futbolcu fiyatları yükselirse otomatikman piyasada da bir artış oluyor. Neyse bu iş iyiden zenginin malı züğürdün çenesini yorara döndü fazla dillendirmemek lazım. Ama kendine Real Madrid'i örnek alan bir Fenerbahçe ne kadar başarılı olacak, bu kadar Türk futbolcu takımdaki yabancı futbolcuların arasında kaybolup gidecek mi yoksa 2007-2008 sezonunun Galatasaray'ı gibi efsane bir kadro mu oluşacak bunu bekleyip göreceğiz.

2 yorum:

  1. Balon bir trasnfer olsa bile Fenerbahçe'nin neler ödediğini biliyoruz yaz başından beri. Kriz mi var şimdi ülkede :D

    YanıtlaSil
  2. Yok kriz teğet geçti Fenerbahçeyi :D

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir