16 Haziran 2009 Salı

Basketbol Gündemi


Bu hafta Galatasaray' da hareketli günler yaşandı. Daha önce takımın başına sürpriz bir şekilde Okan Çevik' i getirdiğini açıklayan Galatasaray şimdi de Evren Buker ve Can Akın ile anlaşmaya vardı. Diğer yandan Ersin Görkem ile de görüşmeler devam ediyormuş. Bir iki gün içinde bu transferlerde netlik kazanacaktır. Bir de üzücü haber var malesef. Kaptan -Cüneyt Erden- takımdan ayrılmış.

Evren Büker ile başlayalım. Ligin bana göre en kaliteli iki numaralarından. Bu sezonun MIP' i hatta. Muhteşem geliştirdi kendini. Hala eksikleri var şutu gibi ama bunları da geliştireceğine inancım sonsuz. Ayrıca Evren' in koyu bir Galatasaraylı olduğunu da biliyorduk. Şimdi giymeyi çok istediği forma için ter dökecek. Umarım her şey çok güzel olur.


Can Akın' a ise malesef Evren gibi pozitif yaklaşamıyorum. Bir ara sivrilmişti, Efes Pilsen kadrosuna katmıştı ama sonra bir türlü istenilen seviyeye gelemedi. Hatta düşüşe geçti bile denilebilir. Bana göre küçük takımların büyük oyuncusu. Ha pardon biz de küçülüyoruz değil mi? O zaman sorun yok.

Ersin Görkem de transfer edilmesi durumunda takıma faydalı olacaktır. Ama dediğim gibi henüz kesinleşen bir şey yok. Umarım kadroya katılır. Kadromuzun belli bir seviyenin üzerindeki tüm yerlilere ihtiyacı var.


Ve kaptan! Seni hiç unutmayacağız. Mesafe tanımaksızın attığın üçlükler, kişiliğin, herşeyinle bizim Büyük Kaptanımız' sın. Bugüne kadar verdiklerin için sonsuz teşekkürler. Umarım ileride yollarımız tekrar kesişecek.


DİĞER KULÜPLERİN BİTEN TRANSFERLERİ
-Barış Ermiş-Barış Özcan===>Banvit
-Önder Külçebaş ===>Antalya BŞB
-Hakan Köseoğlu ===>Erdemir
-Yücel Platin ===>Oyak Renault ile sözleşmesini uzattı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir