27 Haziran 2009 Cumartesi

Biri Real Madrid'i Durdursun

İki yeni anket sonucu ile karşınıza geldik. Şimdi anketlerden ilki Cristiano Ronaldo transferi ve astronomik rekorları egale eden fiyatı ile ilgiliydi. Dedik ki Cristiano Ronaldo'nun transferi ve transfer ücreti hakkında ne düşünüyorsunuz? Şıklarımız yine 4 taneydi bunlarda; ödenen ücret yerinde, Ronaldo bile bu kadar etmez, böyle bonservis ücretleri dengeleri bozacaktır, biri bu Real Madrid'i durdursundu. Ronaldo'nun transfer ücreti ile ilgili güzel bir yazı yazmıştım. Ronaldo'ya Alternatif alışveriş listesi diye okuyanlar takip edenler bilirler. O yazıda demiştim ki "Ama kimse Real'i yada Ronaldo'yu suçlamasın bu astronomik para için. Zira futbolu bir endüstri haline dönüştüren yahut bunlara dur demeyen federasyonlara kızmak lazım. Hem Real için bu para hiç bir şey değil. Daha sezon başlamadan Ronaldo'nun sadece formalarından gelecek olan para ile bile karşılar bu transfer ücretini." Sanırım itiraz edende olmaz bu cümlelerime. Neyse gelelim anket sonucuna. 24 oy ve %33 oy ile biri Real Madrid'i durdursun şıkkı birinci oldu ankette. İkinci olan şık ise hemen bu şıkkın ensesinde olan ve 23 oy ile %32 oran alan Ronaldo bile bu kadar etmez şıkkı. 13 oy alan böyle bonservis ücretleri dengeleri bozacaktır şıkkı ise üçüncü oldu. Ki bu benimde nacizhane fikrimdi. 11 oy ile bu ücreti beğenen şık Ronaldo'ya ödenen ücret yerinde şıkkı sonuncu oldu. Bu Ronaldo konusu uzayıp gidecek. Ama ben bu konuyu bir yerde okuduğum güzel bir cümle ile kapatmak istiyorum; "Cristiano Ronaldo 96 milyon €, Kaka Leite 65 milyon €, Ibrahimovic 80 milyon €, Arda Turan paha biçilemez" (Elimde değil seviyorum Arda'yı)

Efendim gelelim asıl anketimize. Hemen hemen 1 aydır süren bir anketimiz var dikkatinizi çekmiştir mutlaka. Minik bir şımartılma molası verdik kendimize ve Sportif Cümleler'in durumunu sorduk. Hani ölmüşüzde imam sormuş gibi. "Sportif Cümleleri nasıl bilirsiniiiizz?" Tövbe tövbee niye ölelim canım daha yeni başladık bebek sayılırız hala. İşin aslı 3. ayı doldurduk 4. aya doğru hızla koşmaya başladıkta bizi okuyan var mı? Varsa ne düşünür bu insanlar Burak & Serap & Berkan üçlüsü hakkında onu merak ettik. Okuyanlar kibar insanlarmış toplamda %69'luk oranla iyi şeyler söylemişler bizle ilgili. Bu ne demek? Sportif cümlelerimizi okuyan 10 kişiden 7si bizden memnun demek. Ne âlâ sevindik bu sonucu görünce. Şıklarımız arasında zirveyi %40 oran ve tam 50 oy ile çok başarılısınız (iyisiniz) şıkkı aldı. İkincilik ise iyiki varsınız (müthişsiniz) şıkkına gitti 36 oy ve %29'luk oran ile. Bu şık biraz iddialı oldu kabul ediyorum. Anketin şıklarınıda ben yazdımda lafın başında da demiştim şımartılmak niyetindeyiz diye işte birazcık şımardık o kadarına hakkımız var sanırım. Üçüncü şık bırakın bu işleri (korkunçsunuz) şıkkı oldu 20 oy ve %16 oran ile. Bu şık ile ilgili fikrimi birazdan yazacağım. Son şık ise 16 oy ve %13 oran ile idare edersiniz (ehsiniz) şıkkına kaldı. Oy veren herkese teşekkürler. Klişe bir laf edeyim sizden aldığımız güçle yolumuza devam ediyoruz. Biz bu işi sahiden sevdik. Okuyanlarda bizi sevmiş o zaman yola devam. Başlık biri Real Madrid'i durdursundu ya asıl bizi durdursun yahu!

3 yorum:

  1. Ben de diyorum ki biri Serap Bahar'ı şu blogdan atsın, blogu çok itici kılıyor kendisi.

    YanıtlaSil
  2. Bir anket yapmışsanız o ankette sizin kötü olduğunuzu düşünen kişilere karşı bebek azarlarcasına yazılar yazmak, daha hiç birşey başaramamışken biri bizi durdursun,şımartın bizi triplerine girmek, yazmış olduğu yazıların neredeyse tamamının güzel analizlerden yoksun, esprili bir dil kullanmaya çalışmasına karşın bundan çok uzak, insanı blogdan bıktıran yazılar olması sebepleri yeterli mi?

    Bir blog bu kadar fazla güncellenmesine rağmen, reklamının bu kadar iyi yapılmasına, mizanpajının bu kadar iyi olmasına karşın online kişi sayısının bu kadar az olması blogda bir problem olduğunu gösteriyor diye düşünüyorum...

    YanıtlaSil
  3. bence gayet güzel olmuş blog.haberler güncel.Süper yani.kimsenin bişe demeye hakkı yok bence .İnşallah yakında ziyaretçileriniz de artar .Böyle devam edin .Süpersiniz

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir