4 Haziran 2009 Perşembe

Formula : 6-6 : All Star


Ve Formula Futbol şöleni dün akşam yapıldı. F1 takımı ile All Star takımı arasında geçen mücadele 6-6 eşitlik ile sona erdi. F1 takımında bizdende bir isim vardı. Geçtiğimiz hafta içinde faal futbol hayatını sonlandırarak Manchester City alt yapı teknik direktörlüğüne getirilen Tugay Kerimoğlu'da Formula Pilotlarının yer aldığı ekipte oynadı ve takımı adına birde güzel gol kaydetti.

All Star Takımı, 11. dakikada Mehmet Özdilek'in golüyle 1-0 öne geçerken, 14. dakika Tanju Çolak ile farkı 2'ye çıkarttı. F1 Takımında oynayan Tugay Kerimoğlu, 29. dakikada farkı 1'e indiren golü filelere gönderdi: 2-1 All Stars Takımı, 33. dakikada Bülent Uygun, 39. dakikada da Rıdvan ile skoru 4-1'e getirdi ve ilk yarı bu şekilde sona erdi. İkinci yarıya fırtına gibi başlayan All Stars takımı, 46. dakikada Tanju Çolak, 51. dakikada da Ali Gültiken'in golüyle 5 sayılık fark yakaladı: 6-1 64. dakikada ise F1'in yıldızı Felippe Massa attığı mükemmel golle farkı 4'e indirmeyi başarırken, Giancarlo Fisicalla skoru 6-3'e getirdi. Eski yıldız oyuncularını kenara alan All Stars üst üste goller yerken, Maro Engel 75, 82 ve 85. dakikalarda attığı gollerle skoru 6-6 yaptı. Her sene alışmıştık bizim takımın pilotları yenmesine bu sene pilotlar mı hazırlanıp gelmiş bizimkiler mi formsuz kalmış yoksa bu tamamen Tugay Kerimoğlu faktörü mü bilemiyorum ama maç berabere bitti.

Can sıkıcı olan tek şeyse pek ilginin olmamasıydı maça. Bu maçın gelirleri çeşitli kimsesiz çocuklar vakıflarına bağışlanacaktı. Fakat tribünlerde 2000 dolaylarında izleyici olunca bağışlayacak gelirde bir hayli düştü tabi. Şimdi gözler yarın yapılacak antrenman turu, cumartesi yapılacak sıralama turu ve pazar yapılacak Formula 1 İstanbul Grand Prix'ine çevrildi. Bakalım Massa Türkiye'de dörtleyebilecek mi? Yoksa bu sezon esen Button fırtınası İstanbul'u da içine alacak mı? Bütün soruların cevapları pazar günü yanıt bulacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir