27 Haziran 2009 Cumartesi

Jasikevicius Efes' e mi?


(SPORX ÖZEL HABER) Gelecek sezon için Avrupa'da ses getirecek bir kadro kurmayı amaçlayan son şampiyon Efes Pilsen, Igor Rakocevic'in ardından bir başka Avrupa yıldızını daha renklerine bağlamak için girişimlerini sıklaştırmış durumda.Lacivert beyazlı ekibin, son Euroleague ve Yunan ligi şampiyonu Panathinaikos'un Litvanyalı oyun kurucusu Sarunas Jasikevicius'u renklerine bağlamak için görüşmelerde bulunduğu öğrenildi.

Bu aralar Efes Pilsen ile ilgili haber yapıyoruz ama mecburuz. Çünkü off-season' un en hareketli takımı Efes Pilsen olacak. Şampiyon, Euroleague' de de başarı elde edebilmek için elinden geleni yapmaya çalışacağa benziyor. Çünkü ilgilendikleri oyunculara bakınca hedeflerini az çok kestirebiliyoruz.

Jasikevicius' a gelirsek; benim Avrupa' da en sevdiğim oyuncudur kendisi. Stilini, oyun karakterini inanılmaz beğenirim. Zaten kalitesi tartışılmayacak bir oyuncu. Ama gelir mi bu konuda şüphelerim var. Ben Efes Pisen' in artık yabancı bir guard almayacığını düşünüyordum. Ama haberde Efes' li yöneticilerle görüştüklerini yazmışlar. Demek ki bir hamle yapılacak. Jasikevicius veya bir başkası... Bu hamle Jasikevicius olursa Efes Pilsen' e kesinlikle sınıf atlattırır.

Bir de uzun transferi söz konusu. Bu bölgeye de takviye yapılacak. Yine adından söz ettirecek bir isim olacak o da sanırım. Eğer Jasikevicius + Kaliteli bir uzun transferi olursa Efes Pilsen benim gözümde en ciddi F-4 adaylarından biridir.

2 yorum:

  1. Telekom ile birleşme gerçekleşseydi, Galatasaray'a gelecekti diye biliyorum... Olmadı tabii.

    YanıtlaSil
  2. efes zaten muhteşemdi bu sene jasikevicius da gelirse kimse durduramaz artık.yaw keşke kerem gönlüm de galatasarayıma gelseydi.o adamda tam gs li tipi var.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir