6 Haziran 2009 Cumartesi

Ne Var ki Bu Mevlüt'te

Lyon'un yerel gazetesi Le Progres, Paris Saint Germain ve Olympique Marsilya futbol takımlarının, Socheaux takımında top koşturan ve bu takımı bu yıl düşmekten kurtaran mili futbolcu Mevlüt Erdinç'in peşinde olduklarını yazdı.

Fransız gazetesi, Olympique Marsilya'nın, Mevlüt'ü renklerine katabilmek için 10 milyon Euro'yu gözden çıkabileceğini duyurdu.

Doğrusunu söylemek gerekirse Mevlüt'ü Sochaux forması altında bir bilemediniz iki defa izledim. Bu sezon oynadığı 32 karşılaşmada 11 golü var. Genelde hep milli forma altında izleyebilme imkanı buldum. Milli forma altında ise 9 maçta tek gole sahip. Transfer sezonuda açıldı artık bu tarz haberler çıkmaya başladı her yerde. Mevlüt'ü şu takım istiyor, bu takıp talip, paylaşılamayan adam Mevlüt falan. Ya bu Mevlüt sahiden iyi futbolcu; milli takımda bir numarasını göremedik yada bunlar biraz reklam kokan hareketler. Çünkü ben izlediğim kadarıyla Mevlüt'ü pek beğenmeyen biriyim. Beğenilecek neresi var bunuda anlamıyorum açıkçası. Belki bir iki koşu yapıyor, bir kaç pas atıyor o kadar. Başka neyi var ki bu kadar paylaşılamıyor bilemiyorum. Yinede lejyonerdir destek olmak lazım. Adımızı en güzel şekilde temsil etmesi için en iyi takımlarda oynamasını dilerim. Bana pek hitap etmesede..

2 yorum:

  1. Mevlüt hakkında biraz acımasız olmuşsunuz doğrusunu söylemek gerekirse. Sochaux'u küme düşmekten kurtardığı kısmen doğru, ama kendisini orada göstermesi zor. Hızlı, güçlü ve çalışkan bir forvet. Bitiricilik ve teknik konusunda biraz eksiği var, bunu hem kendisi hem de hocaları söylüyor. Eminim ki ileride çok daha iyi olacaktır. Unutmamak gerekir ki o kadar golü Avrupa'nın en kısır liglerinden birinde, o ligin de en dibindeki takımlarından birinde attı Mevlüt.

    YanıtlaSil
  2. Dediğim gibi belkide benim izleyememiş olmamdan kaynaklıdır bu. Yani milli takımda öyle çok iyi bir forvet görüntüsü çizmiyor takdir edersiniz ki.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir