20 Haziran 2009 Cumartesi

Okan Çevik'in Yanına Cem Cengiz Karadağ

Galatasaray Okan Çevik' in yardımcılığını yapması için Cem Cengiz Karadağ ile anlaşmış. Geçtiğimiz sezon Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi' nden bitime bir kaç hafta kala ayrılan Cem Cengiz Karadağ önümüzdeki sezon Galatasaray için çalışacak. Karadağ, Selçuk' ta ayak kaydırma operasyonlarına alışık olduğu için Galatasaray' da pek sıkıntı çekeceğini düşünmüyorum. Bu şubede mutlaka birileri, başka birilerinin ayğını kaydırmaya çalışıyor. Bu konuda tecrübeli bir isim olan Karadağ ile anlaşmak takım için iyi olmuş.

Diğer bir sıkıntı da Cengiz Karadağ' ın Okan Çevik' ten daha iyi bir koç olması. Gerçi bize bir koçun 3-4 ay anca dayanacağını düşünürsek pek de kötü bir şey değil aslında. Kötü gidişatta Okan Çevik yollanır yerine Karadağ getirilir. Alıştık artık ne de olsa.

Konumuz ile alakalı değil ama kulüplerdeki transfer gelişmelerini de yazalım burdan.
Ersin Görkem Kepez ile anlaştı. Kendisi ile Telekom ve Galatasaray gibi büyük kulüpler ilgilenirken Kepez' i seçmesi biraz enteresan gibi geldi bana.Karşıyaka' nın yeni koçu Hakan Demir oldu. Hayırlı olsun. Umarım yeni görevinde başarılı olur. Mutlu Demir de önümüzdeki sezon Oyak Reanult forması giyecek. Karşıyaka' da muhteşem bir sezon geçirdikten sonra bu seneyi Telekom' da tamamlayan Asım Pars' ı ise önümüzdeki sezon Mersin BŞB forması altında izleyeceğiz.

Bir de kesinleşmemiş haberler ve dedikodular var. İçlerinde öyle bir dedikodu var ki basketbolseverleri inanılmaz heyecanlandıracak. Efes Pisen' in süper yıldız Igor Rakocevic ile ilgilendiği söyleniyor. Eğer Efes Pilsen yönetimi bu transferi gerçekleştirirse gerçekten helal olsun.Diğer dedikodu da tanıdık bir isim ile ilgili. Dedikodu da değil aslında... Türk Telekom Murat Özyer ile ilgileniyormuş. Ercüment Sunter' i bir üst seviyeye getirip takımı Murat Özyer' e emanet etme düşünceleri varmış. Ercüment Sunter' i koçluktan uzaklaştırmak Telekom için çok hayırlı olacak. Yerine sevdiğimiz bir isim, Murat Özyer' in gitmesi de bizim için sevindirici. Umarım gider ve başarılı olur.

2 yorum:

  1. CCK oley!! :)

    CCK nedir?

    Cem Cengiz Karadağ... :)

    YanıtlaSil
  2. Bu habere Alperen yorum yapsın artık diye bekliyordum ben de :P

    O zaman hep beraber. Oooooooo CCK oleeeeeyyyyy!

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir