2 Haziran 2009 Salı

Şenol Hoca İptal

Trabzonspor Ersun Yanal'ın gidişinden beri süren Şenol Güneş temaslarını nihayetlendirdi. Kulüpten yapılan resmi açıklamaya göre Şenol Hoca ile olan irtibat olumsuz sonuçlandı. Aslında Şenol Güneş'e yapılan teklif ve görüşmeler gayet pozitif geçiyordu. Şenol Hoca'nın gelmesinin önündeki tek engel kulübü FC Seoul ile yapılacak görüşmeler olarak görünüyordu. Bu görüşmelerin sonucunda Güney Kore ekibinin yöneticileri Şenol Hoca'yı bırakmayacaklarını bildirdiklerini şu cümlelerle belirtti Trabzon yönetimi; "Güney Kore’nin FC Seoul Kulübü’yle temasa geçen yönetim kurulumuz Şenol Güneş’le anlaşma yapılması isteğini defalarca çeşitli yollarla ileterek, Genel Sekreterimiz Hasan Yener’i bu ülkeye kadar göndererek gereken anlayışın gösterilmesini talep etmiştir. Ancak FC Seoul Kulübü yetkilileri gerek yazılı gerekse de sözlü olarak verdikleri cevapta kendilerinin başarılı teknik direktörleri Şenol Güneş’le başlayan projeleri olduğunu, birlikte yola çıktıklarını ve bu hedeflere ulaşma aşamasında Güneş’in taşıdığı sorumluluk ve önem nedeniyle bu transfere izin veremeyeceklerini bildirmişlerdir." Bu olay üzerine mecburen vazgeçildi Şenol hoca'dan.

Şimdi önlerinde 40-45 günlük bir süreç var. 7 Ağustos'ta Avrupa Ligi kuraları çekilecek 9 Ağustos'ta lig başlayacak deniyor. Lige ve özellikle Avrupa Ligi'ne çok iyi hazırlanmak lazım. Rakipleri bir önceki yazıda yazdım. Final oynayan Werder Bremen mi ararsınız, Befica mı ararsınız? Zenit mi ararsınız? Aslında Fatih Tekke'nin takımı Zenit gelse Trabzon'a rakip olsa.. Seviyorum ben böyle duygusal maçları.

2 yorum:

  1. Şenol Hoca'nın Türkiye'ye dönmesini hiç istemiyordum zaten sevindim. Şenol Hoca'ya kıl falan değilim aksine çok severim de Türkiye'nin bu adama yakışmayacağını düşünüyorum... :D

    YanıtlaSil
  2. Trabzon için iyi olacaktı aslında ama kısmet :D

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir