14 Haziran 2009 Pazar

Serkan Aykut ve Celil Sağır Takıntısı

Samsunspor tarihine altın hafrlarle adı yazılan efsane başkan İsmail Uyanık, iki yıldız oyuncusu Kral Serkan Aykut ile Celil Sağır'a kuçak açtı. Futbolu bırakma noktasına gelen Kral'ı yeniden futbola döndürmeye çalışan eski Samsunspor Başkanı Uyanık, ardından Türk futboluna malolmuş iki yıldız oyuncu Serkan ile Celil'i aynı takımda oynatmak için gereken girişimlere başladı. İki yıldız oyuncusuna sahip çıkan İsmail Uyanık, "Samsunspor'a ve Türk futboluna büyük hizmetler eden Serkan ile Celil'i yeniden eski günlerine döndürmek için gereken neyse yapacağım. Serkan, futbolu bırakma noktasına geldi. Bu duruma çok üzüldüm. Ancak onu ikna ederek, tekrar o eski şaşalı günlerine döndüreceğim. Amacım iki yıldız oyuncuyu aynı takımda oynatabilmek"dedi.

Samsunspor'da olan işleri asla anlamadım anlamamaya da devam edeceğim. Nedir bu Serkan Aykut, Celil Sağır takıntısı anlamış değilim. İkiside Samsun adına efsane futbolcular, heykelleri dikilecek futbolcular kabulum. Yaptıkları büyük işler vardı, hizmetleri büyük oldu. Serkan Aykut Galatasaray'a, Celil Sağır'da Fenerbahçe'ye transfer olarak Samsunspor'a da iyi paralar kazandırmıştır. Zaten kariyer olarak kimse birşey diyemez ama Samsun'da bu vefa sevgisini anlayamıyorum. Samsun altyapısı canavar gibi, inanılmaz yeteneklerde genç futbolcular var bunlar kazanılacağına hala eski yıldızların peşinde koşuluyor. Serkan Aykut 34, Celil Sağır 35 yaşına geldi. İkiside geçen sezonu futbol oynamadan geçirdiler. Samsunspor yukarı doğru hamleler yapacağına, senelerdir Bank Asya'da yerinde sayıyor. Şu eski takıntısından kurtulup biraz daha kulübe vizyon katsalar inanılmaz şeyler olacak. Samsun şehri büyük potansiyel bu taraftar kesinlikle Süper Lig'de olmayı hak ediyor. İsmail Uyanık maziyi hatırlamışa benziyor ama maziyi günümüze uyarlamaya çalışarak. Bence vizyon değişmeli ve Samsunspor atılıma geçmelidir.

2 yorum:

  1. Bu sene zaten son hafta kalabildik Bank Asya'da.. Eski futbolcu takıntısını ben de anlayamıyorum.. Hatta takımda kendisini böylesine rahat ve her zaman "can simidi" gibi gören yaşlılar yüzünden seneye (Allah korusun) 2.lig B kategorisine bile gideriz.. Düşünsenize, adam yazdığınız gibi 1 sene top oynamamış; ama hala takım ona kucak açıyor.. Şimdi bu futbolcudan nasıl verim alacaksın ki.. Ben olsam ben de oynamam, Atakum sahillerinde BMW cipimle gezerim..

    YanıtlaSil
  2. Bende Samsun'luyum ve bu durumdan çok rahatsızım. Canavar gibi altyapımız var elimizde iyi gençler var. Biraz yatırım yapılsa Samsun'da ki potansiyel Süper Lig'e çıkmaya yetecek. Samsun Basket'i örnek alsınlar biraz. Hala nedir Celil, Serkan Aykut takıntısı anlayamıyorum bunu. Vefa değil yani bunun adı başka birşey.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir