23 Haziran 2009 Salı

Şov Devam Edecek

Galatasaray Kulübü Futbol Şubesi Sorumlusu Haldun Üstünel, transfer çalışmalarının sürdüğünü belirterek, ''Transfer dönemi yeni başladı. Temaslarımız devam ediyor. Hiç beklemediğiniz bir anda yine bazı isimlerle karşınıza çıkacağız'' dedi. Haldun Üstünel, transfer için teknik direktörleri Frank Rijkaard ile birlikte çalıştığını ifade ederek, ''Biz, bundan sonraki süreçte transferlerle ilgili olsun, sezonla ilgili olsun, hocamızla ortak hareket etme kararı aldık. Bundan sonra yapacağımız her transfer hocamızın bilgisi dahilinde olacaktır. Gökhan Zan transferi de hocamızın bilgisi dahilinde olmuştur'' diye konuştu.

Galatasaray çok verimli transfer dönemlerinden birisini daha geçiriyor ve ne zaman nerede bomba patlatacağımız belli olmuyor. Kadronun ihtiyacı olan, akılcı ve maliyeti düşük transferler yapmaya devam ediyoruz. Servet Çetin'i daha kesinleşmese de 8 milyon euro'ya sattığımızı düşünürsen onun yerini dolduracak futbolcuyu bonservisi olmadan alıyoruz. Bu çok akılcı bir transfer taktiği. Aynı şekilde Mustafa Sarp gibi görev adamını da bonservisi olmadan transfer ettik. Türkiye içinde bazı futbolculara hak etmedikleri paraları vermektense böyle nokta transferler her zaman daha iyidir. Transferlerlere karan veren isimde Rijkaard ona futbolcuları gösteriyorlar, izletiyorlar ve buna göre transferler yapıyorlar. Bu hafta transfer haftası, ilk idmanımızı da yaptık ve Gökhan Zan'la beraber seri transfer dönemimiz başladı. Şimdi Rijkaard kadroyu görüp eksik bölgelerimizi belirtecek, kadrodan gitmesi gerekenleri belirtecek buna göre de hareket edeceğiz. Kadrodan ilk giden de Ferdi Elmas oldu. Sabah idmana çıktı öğleden sonra sözleşmesi feshedildi.

Haldun Üstünel şovda aslında bir yandan devam ediyor. Yazıda asıl değinmek istediğim konu Haldun Üstünel'in ''Transfer dönemi yeni başladı. Temaslarımız devam ediyor. Hiç beklemediğiniz bir anda yine bazı isimlerle karşınıza çıkacağız'' sözüydü. Sürekli bir yerlerde, görüşme halinde, şu ülkeye gitti deniliyor başka yerden çıkıyor, basında adı çıkmamış futbolcuları kulübe bir bir kazandırıyor. Bu transfer döneminin yıldız ismi olmaya hak kazandı. Tabi asıl bombaları şimdi patlatacak çünkü yıldız yabancı futbolcu transferleri gerçekleşebilir. Galatasaray'lılar bu ara 7 gün 24 saat tetikte olsun çünkü her an yeni transferler açıklanabilir. Bu futbolcularda geldiklerinde çok şaşıracağımız isimlerin geleceğinden eminim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir