3 Haziran 2009 Çarşamba

Yazık! Daha Ne Denebilir ki?


Ve beklenen oldu. Galatasaray Spor Kulübü 5 ay önce teknik direktörlüğe getirdiği Bülent Korkmaz'ı gönderdi. İki gün önce Yiğit Şardan'ın yaptığı basın toplantısında söyleyecek cesareti bile bulamayan bu yönetimin suyu ısındı hatta kaynıyor. Galiba kimsenin gözü yememiş basın önünde bu açıklamayı yapmayı. Tabi herkesin ilk adı Cesur değil malesef. Böyle yöneticilik olmaz, bu şekilde sportif başarı gelmez. Çok konuştuk çok tartıştık bu konuda. Ayrılık olacaksada bu şekilde olmamalıydı. Mart 2008'de göreve geldi Adnan Polat ve ekibi. Yani görevde 14 ay kaldılar şu güne kadar. 14 ayda Galatasaray futbol takımında 4, erkek basketbol takımında 3 defa teknik direktör değişikliğine gidildi. Şu bir buçuk senede yapılan tek doğru hamle yok. Bir yatırım yok, bir atılım yok, Bayan Basketbol takımı ile Tekerlekli Basketbol takımını tenzih edersek tek sportif başarı yok. Daha doğru bir tabir gerekirse sportif başarılarda yönetimin zerre katkısı yok. Yetmezmiş gibi birde oyuncuların küstürülmesi, efsanelerin sırt çevrilmesinin sağlanması..

Evet bunların hepsi Bülent Korkmaz gönderildiği için dile gelen cümleler. İlk anın kızgınlığı ile, duygusallığı ile dökülen kelimeler ama bugüne kadar arkasında durduğumuz Aslan Başkan dediğimiz Adnan Polat'ta bunu yapıyorsa heleki çıkıp insanların karşısına evet memnun değiliz gönderiyoruz demeden sadece resmi siteden 3 cümle ile bunu açıklıyorsa bütün tepkiyi, bu lafların hepsini hatta daha bile fazlasını hakediyor. Kimse kusura bakmasın. Adnan Polat büyük başkan değildir artık, Adnan Baba değildir. Sadece Adnan Polat'tır işte. Sıradan bir yöneticidir artık. Yukarıdaki resimde Kaptan'ın elleri taraftarın elleridir. Bu yönetimi alkışlıyoruz şimdi Kaptan'ın elleriyle.

Kaptan'a diyecek laf yok zaten. Yolu açık onun. Elbet arkasında duracak bir yönetim ve kendi kuracağı bir takımla çalışacak. İşte o zaman elde ettiği tüm başarılar birilerinin yüzüne tokat gibi inecek. Ama çok geç olacak geçmiş olsun. Günü kurtarmak için, koltuk sevdası için yapılan tüm hareketlere tüm çabalara tüm hamlelere lanet olsun. Bu hamleleri yapanlara yazıklar olsun. Onlar koltuk sevdalısıysa biz arma sevdalısıyız. Vefa semt adı değil, sen yürüyedur biz peşindeyiz Kaptan! Marsa bile gitse ilelebet #3 BKBK!

4 yorum:

  1. Gelmesi zaten yanlıştı , gönderilmesi çok yerinde oldu...
    yolu açık olsun , ama bu zihniyetle kendisinden ancak antrenör olur...Takımı antremanlarda çalıştırabilir ancak...

    YanıtlaSil
  2. Bende Bülent Korkmaz'ın şu aşamada Galatasaray'ı taşıyabilecek kapasitede olduğuna inanmıyorum. Gelmesi riskti bu risk olumsuz sonuçlandı.

    YanıtlaSil
  3. Herkes annesinin karnında öğrenmiyor ya teknik adamlığı varsa eksikleri toparlar gelir.. Ama bu yüreği olmayan yönetim ile biz daha çoook teknik direktör değiştiririz..

    YanıtlaSil
  4. İşte eksikleride toparlaması için 2-3 yıl kaliteli hocanın altında staj yapmalı diyoruz. Gökten indim teknik direktörlük yapacağım olmaz. Galatasaray hoca yetiştirme kurumu değildir.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir