26 Temmuz 2009 Pazar

Altın Onbir'in Defansı Hazır

Geçtiğimiz hafta faal futbolcular içerisinde okuyucularımızın seçeceği bir altın 11 oluşturacağımızı bunuda anketler ile yapacağımızı yazmıştım. Bu amaçlada defanstan başlamak üzere 3 anket hazırlamıştık. Faal en iyi sol bek, en iyi sağ bek ve en iyi stoper olmak üzere. Tadilata gittiğimiz cuma günü anketlerin üçüde bitiyordu. Hem anket sonuçlarının hemde yeni anketlerin haberini eklemekte bugüne kadar sarktı.

İlk anketimizde en iyi sol beki sormuştuk. Adaylar arasında Patrice Evra, Ashley Cole ve Philip Lahm vardı. 3 adayın içinde Evra'nın 27 (%31) oy ile ikinci, Lahm'ın da 24 (%27) oy ile üçüncü olduğu ankette en yüksek oyu 36 (%41) oy ile Ashley Cole alarak Altın 11'in sol beki olmaya hak kazandı. İkinci anket stoper mevkisi içindi 5 adaydan 2'sinin adını anacağımız Altın 11 için adaylarımız Rio Ferdinand, Carles Puyol, Pepe, Lucio ve John Terry olmuştu. En yüksek oy alan iki oyuncunun Altın 11'e gireceği ankette en yüksek oyu 36 (%33) oy ile Carles Puyol aldı. İkinciliği ise 31'er oy ile Rio Ferdinand ile John Terry paylaştı. Kimi seçsek diye düşünürken sevilen futbolcu torpilinden Altın 11'e Ferdinand girdi. Ankette Pepe 2, Lucio ise 6 oy aldılar. Haftanın son anketi ise en iyi sağ beki seçmeye yönelikti. Şeçenekler Sergio Ramos, Maicon ve Dani Alves'di. 3 anket arasında en çok oylanan anket bu oldu. Dolayısıyla en büyük çekişmede bu anketteydi. Ramos'un 39 (%40) oy ile Altın 11'e girdiği anketin ikincisi 31 (%31) oy ile Dani Alves olurken üçüncüsü 27 (%27) oy ile Maicon oldu.

Altın 11'i 4-3-3 sistemi ile kurmaya karar verdik. 4'lü defansımız hazır. Bu haftaki anketlerde 3'lü orta saha, 3'lü forvet ve kaleciyi seçip onbiri çıkarıyoruz ortaya. Şimdi öncelikle en iyi kaleci adayları. Kimler yokki ankette Cech, Buffon, Julio Cesar ve tabiki Iker Casillas. İkinci anketimiz orta saha anketi ki tartışmasız en büyük çekişmeye sahne olacak anket bu. Zira şıklar arasında Fabregas, Xavi, Iniesta, Gerrard, Lampard, Kaka ve tabiki Arda var. Son anket ise forvet anketi. 9 aday içinden 3'ünün Altın 11'e gireceğini hatırlatırım. Adaylarımız ise; Ibrahimoviç, Torres, David Villa, Eto'o, Ribery, Benzema, Adebayor, Rooney ve Messi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir