8 Temmuz 2009 Çarşamba

Ersan Nba Yolcusu

İspanyol ekibi Regal FC Barcelona ile geçen sezon İspanyol Ligi'nde şampiyonluk yaşayıp Euroleague'de final-four oynayan milli basketbolcu Ersan İlyasova'ya NBA yolu göründü! Yükselen grafiği ile dikkat çeken Ersan, kendisini 2005 Draft'larında seçen Milwaukee Bucks'a dönmeye hazırlanıyor!

Ersan da şansını Nba' de denemek isteyenlerden. Avrupa' nın en önemli oyuncuları arasında ama Nba hayali olduğunu daha önce de dile getirmişti. Şimdi C-Vill' i yollayan Milwaukee için yararlı bir oyuncu olabilir. Eğer kendisini gösterirse Nba' de çok ciddi süreler dahi alabilecek kapasitede bir oyuncu.

Ücret konusuna gelirsek; Avrupa' da kalsa idi muhtemelen Nba' de alacağından daha iyi bir ücret alacaktı. Ama iki senelik minimum kontrata imza atıp; kendisini bu süre içinde gösterirse, daha sonra bir mid-level tarzı kontrat da kapabilir. Yani maddi açıdan kaybı olmaz; ama tabiki kendisini ispatlaması şartıyla.

Biz Sportif Cümleler olarak temsilcimize başarılar diliyoruz. Umarım Avrupa' daki performansını Nba' de de devam ettirir ve bizi en güzel şekilde temsil eder. Yürüyedur Ersan!

4 yorum:

  1. Çakmışsın yürüyeduruda :D

    Ersan'ı Nba'de en çok izlemek isteyenlerden biriyim. Aslında Nba'i pek izlemeyen (aslında sevmeyen) biri olarak galiba Ersan yüzünden takip etmeye başlayacağım :)

    YanıtlaSil
  2. Yürüyedur' u bir ablamızdan özendim :P

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir