8 Temmuz 2009 Çarşamba

Lincoln Almanya Geceleri' nde

Galatasaray'ın gözden çıkardığı ve adı Schalke 04 ile anılan Lincoln'ün, Schalke 04'lü oyuncularla geçen cumartesi gecesi diskoda eğlendiği iddia edildi. Alman Bild Gazetesi'nin internet sayfasında yer verdiği ve Alman Haber Ajansı'nın (DPA) kaynak gösterildiği haberde, geçen cumartesi gecesi Lincoln ile Schalke 04'lü Kevin Kuranyi, Vicente Sanchez ve Carlos Grossmüller'in Düsseldorf'da bir diskoda özel bir partide eğlendikleri ifade edildi. Schalke 04'ün Düsseldorf yakınlarında bulunan Marienfeld ve Herzlake kasabalarında kamp yaptığını belirten Bild, bunu fırsat bilen Schalkeli oyuncuların Düsseldorf'daki Nachtresidenz adlı diskoda sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendiklerini ve Lincoln'ün de Schalke'li futbolculara eşlik ettiğini yazdı.

DHA' da gördüm haberi. Paşamız Almanya gecelerinde takılıyor artık. Hayatımda gördüğüm en karaktersiz adamlardan birisi Lincoln. Sen bütün takımdan önce izin al; bavullarını topla git. Bütün takım çalışmalara başlasın sen hala Almanya gecelerinde gez dolaş, en ufak bir şey olsa kız çocuğu gibi küs, köşene çekil. Böyle bir insan olamaz ya; gerçekten sorunların var Lincoln.

Şu anda tek dileğim var: Umarım eğlendiği kişilerin takımına transfer olur. Kulübe biraz para kazandırıp, elden çıkarabilsek sezonun en büyük hamlesi olacak. Süper yıldız almış gibi sevineceğim. Lincoln'ü elden çıkarmak; hele bir de para kazanarak elden çıkarmak inanılmaz bir olay. Lincoln Galatasaray'dan 2 sene için 7 Milyon euro alacak, öncelikle bundan kurtuluyorsun, bir de bonservis bedeli alıyorsun; of of böyle bir şey olsa tadından yenmez gerçekten.

2 yorum:

  1. Keyfine bakmaya devam etsin paşa.. Başkan nasılsa artık bizim futbolcumuz değildir dedi.. Bizi enterese etmiyor zira arkadaşın ne yaptığı nerede gezdiği :)

    YanıtlaSil
  2. Bu kadar sevgi gösterisi boşunaydı demek.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir