11 Temmuz 2009 Cumartesi

Renkler Farklı Karakterler Aynı


Guiza konusuna da değinen Daum, İspanyol oyuncuya henüz ulaşamadıklarını itiraf etti. "Guiza'ya ulaşmak istiyoruz. Henüz ulaşamadık kendisine. Dönmesi için bir tarih verilmişti ama size söyleyemem çünkü sonraki aşama hemen ceza oluyor" diyerek esprili bir şekilde konuştu.

İspanya'nın Güney Afrika'yı uzatmalarda 3-2 ile geçip üçüncü olduğu Konfederasyon Kupasındaki maçta Guiza 2 gol atarak takımına 3.lüğü getiren adam olmuş ve o hafta manşetlerden düşmemişti. O hafta yaptığı açıklamalar ise Fenerbahçe'liler için yılın şüphesiz en kötü sürpriziydi. Kariyerinde hiç büyük takımda oynamadığını, Valencia'da oynamaktan mutluluk duyacağını belirten Güiza, “Eğer zamanı gelirse, bir anlaşmaya varmak için konuşuruz. Ama ben çok fazla sorun yaratmayacağım” dedi. “Eğer Valencia benimle ilgilenirse ben gözüm kapalı giderim” diyen Güiza, Valencia'da oynayan ve “benim için bir baba” diye tanımladığı Marchena'nın kendisi gibi Endülüslü olduğunu ve onun sözlerini dinlediğini ifade etti. Daum yaptığı basın toplantısında Guiza ile ilgili sorulan soruyada kendisine ulaşamadık şeklinde yanıt verdi. Akîbeti belli değil yani Guiza'nın şu sıralarda. Takıma gelir mi gelirse oynar mı bunu tüm kamuoyu bekleyip göreceğiz.


Sarı-kırmızılı yönetimin gözden çıkardığı ve sözleşmesini feshedebilmek için FIFA"ya başvurduğu Brezilyalı oyuncudan karşı atak geldi! İlk olarak menajeriyle haber göndererek bonservisini bedavaya almak istediğini söyleyen Sambacı, bu kez de FIFA"nın kapısını çaldı. Cassio Lincoln"ün, yaptığı başvuruda başka bir kulüpte futbol oynayabilmek için özel izin istediği öğrenildi. Brezilyalı yıldızın bu hamlesini şaşkınlıkla izleyen Galatasaray Yönetimi Böyle bir iznin verilmesi mümkün değil yorumunu yaparken bir bomba daha patladı. Almanya"dan ülkesine geçen Lincoln"ün Brezilya"dan bir kulüple anlaşma noktasına geldiği ve Galatasaray"a, "1.5 milyon euroya beni almak isteyen bir takım var. Bu rakam karşılığında bonservisimi verin" dediği öğrenildi.

Al birini vur ötekine dedikleri bu olsa gerek. Bu Lincoln konusu hakikaten kabak tadı vermeye başladı. Atıyor muyuz satıyor muyuz ne yapacaksak yapalım bir an önce. Her izin döneminde Lincoln sıkıntısı yaşamaktan bıkmıştık taraftarlar olarak. Demekki yönetiminde canına tak etti artık Lincoln'ü sponsor olarak kullanmaktansa defedelim gitsin diyorlar. Bu adama başka türlü nasıl davranılır ki rahatlığa bakar mısınız Uefa'dan özel izin istemek, bonservisini bedelsiz istemek ne demek yahu bu adama 6.5 milyon euro sayıldı zamanında. Bakmayın şimdi 5 milyon euroya verseler 5 takla atacak kıvama geldik ama geldiği zaman yüklü bir paraya gelmişti. Rijkaard'ın Lincoln konusunda söyledikleriyse gerçekten üzücü. "Lincoln'den utanç duyuyorum" dedi yeni teknik direktörümüz. Sen git dünyanın en iyi teknik adamlarından birini takıma getir sonrada böyle lüzumsuz işlerle uğraşsın. Açıkçası utanç duyması gereken kişi Rijkaard değil bence. Bu arada ilginçte bir gelişme oldu resmi sitede hani 10 numara Arda'ya verildi ya Lincoln'ün adının yanında kaç numara yazıyor acaba diye siteye girip bakmıştım 129 numara yazıyordu. Keşke fotoğraflasaydım şimdi sadece çizgi var. Bunun manası çizdik üstünü Lincoln'ün falan olmasın sakın?!

ps: Resim ararken yüzünü görmeye tahammülüm olmadığını farkettim belkide 100 resim içinden birini seçemedim. Bir ara şeytan dedi ki Lincoln arabalarından birinin resmini koy. Muzurluğum üstümde yine. Acaba Fenerbahçe'lilerde Guiza için aynı şeyi düşünüyorlar mıdır?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir