9 Temmuz 2009 Perşembe

Yeni Anketler ve Sonuçlar

Geride bıraktığımız haftanın anketleri bugün itibariyle sona erdi. İki anketimizden ilki Galatasaray'ın yeni transferlerinin sorulduğu anketti. Galatasaray'ın hangi transferi başarılı olacak diye çoktan seçmeli bir anket eklemiştik. Birden fazla şıkkı oylayabiliyorduk bu ankette. Şıkların arasında Keita, Mustafa Sarp, Gökhan Zan, Leo Franco ve hiç biri başarılı olmayacak vardı. Anketin zirvesinde Keita %70'lik bir oran ve 68 oy ile yer alırken ikinciliği; 35 oy ile Gökhan Zan, anketin üçüncü sırasında hemen Gökhan'ın ensesinde olan Leo Franco 34 oy ile yer aldı. Anketin 4. sırasında 27 oy ile Mustafa Sarp yer alırken hiç biri başarılı olamayacak diyenlerin sayısı 12'de kalarak sonuncu sırayı aldı. Gerçi bir şıkkı eksik tutmuşuz. Galatasaray'ın asıl en iyi transferi Haldun Üstünel'dir ki %100 çıkacağından hiç şüphem yok ona gelecek oyların.


İkinci anketimiz Dünya Kupası provası niteliğinde olan Konfederasyon Kupası ile alakalıydı. Konfederasyon Kupasına hangisi damgasını vurdu diye sorduk. Şıkların arasında Afrika'nın yerel çalgısı olan Vuvuzela, turnuvanın en değerli futbolcusu seçilerek altın ayakkabı ödülünü alan Kaka Leite, fırtınalar estiren İspanya'yı yarı finalde yenerek finalde Brezilya'nın rakibi olan Amerika Birleşik Devletleri ve izlemedim seçenekleri yer alıyordu. Bu anket ile bir ilk yaşadık bizde. İlk defa yazdığımız şıklardan birisi hiç oy almadı ki bu şık izlemedim şıkkıydı. Anketi oylayanların hepsi Konfederasyon Kupasını takip eden kişilerdi. Geriden geldik öyle devam edelim, anketin üçüncü sırasında 8 oy ile Kaka yer aldı. İkinciliği ise 21 oy ve %38 oran ile Amerikan Rüyasını neredeyse gerçeğe dönüştürecek olan ABD milli takımı yer aldı. Ve Konfederasyon Kupasına damgasını vuran olay elbette vuvuzelalar oldu. Daha durun bunlar iyi günlerimiz önümüzdeki yaz gelsin asıl o zaman göreceğiz bu işkenceyi.

Gelelim iki yeni anketimize. İlk anketimiz transfer piyasasıyla alakalı. Takımlarımızdan hangisinin transfer politikasını beğeniyorsunuz? İkinci anketimiz ise Efes Pilsen ve Fenerbahçe'nin Eurolig'de ne yapacağını soruyor. Sizce takımlarımızdan Eurolig'de gruplarından çıkabilir mi? Oy verenler ve verecek olanlara şimdiden sonsuz teşekkürler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir