7 Ağustos 2009 Cuma

2009-2010 Formaları {Valencia}

Bugün bol resimli bir forma tanıtımı hazırladım size memnun kalacaksınız eminim. İspanya'dan Valencia'nın formalarını inceliyoruz bugün. Sağolsunlar bol bol malzeme vermişler hiç zorlanmadan buldum ve yazıyorum. Gerçi resmi sitesi İspanyolca olunca zorlandım ama yani yinede bulamadım resmi sitelerinde. Neyse ben aradıklarım başka yerlerdende bulurum (:p). Unibet sponsorluğunda Kappa tarafından hazırlanan 3 forma kombinasyonu var bu sene Valencia'nın. Formalardan ilki Valencia'nın deplasman forması olan siyah forma. Biraz Roma formasını anımsattı bu forma bana. Siyah üstüne tatlı bir turuncunun kullanıldığı bu forma deminde belirttiğim gibi deplasman forması olacak.

İkinci forma bence bir tasarım şaheseri olan 3. kit olarak tabir edilen farklı forma. Göğüs kısmındak yarasa figürü bir alttaki resimde de gördüğünüz yazılardan oluşuyor. Orada ne yazıyor ki diye minik bir araştırma yaptım ve 3. resmi buldum. Bu sezon Valencia'nın 90. kuruluş yıldönümüymüş. Yarasa figürünü oluşturan yazılar Valencia'nın 90 yıldaki futbolcularından oluşuyor. Böyle bir formada Beşiktaş yapmıştı değil mi? 100. sezon formasıydı sanırım onlarınkide. Böyle tarih kokan hareketlerden hep çok etkilenmişimdir. Dolayısıylada favori formam budur.

3. forma Valencia'nın kaleci forması. Fosforlu yeşil rengindeki bu formada da diğer formalarda olduğu gibi Unibet yazısı, Valencia ve Kappa amblemi var. Son resim ise Valencia'nın iç saha forması. Sade bir forma görünümündeki bu formayı Valencia Estadio Mestalla'da giyecek. Kaleci formasınıda eklersek 4 forma içinde deminde dediğim gibi benim favorim 2. resimdeki yarasa figürlü forma. Tarihin önünde saygıyla eğilenler daima başarılı olur. Valencia'ya canı gönülden başarılar dilerim. İspanya liginde ne Barça'yı ne Real'i kendine yakın bulmayan ben, bu forma yüzünden Valencia taraftarı olursam kimse şaşırmasın :)





4 yorum:

  1. reklam çok kötü durmuş, yazık olmuş. Yine de getafeden iyidir.

    YanıtlaSil
  2. Eğlenceli bir yazı tipi olmuş aslında :D

    YanıtlaSil
  3. Bu kız hangi bölgede oynuyormuş :D maşallahı var gelecek vaad ediyor :P

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir