9 Ağustos 2009 Pazar

5 Ay 50bin Hit

Bugün 9 Ağustos. Yani Sportif Cümlelerin yazmaya başlamamızın 5. ay dönümü. Yazsak mı yazmasak mı ikilemleri içinde olduğumuz günlerde tıklanma sayısının 50 bini aştığını görünce yazmaya karar verdik. Böyle kutlama yazıları iyi oluyor. Keyifli, heyecan verici, şöyle bir dönüp geriye bakmamızı sağlayan, uff be neler yaptık dedirten cinsten. Şimdi bir yandan konuşup bir yandan bunu yazmakta ayrı bir eğlence sanki.. Biliyorsunuz daha öncede bu tarz yazılar yazmıştık. Örneğin 2. ayımızı kutladığımız yazı, 10 bininci hiti kutladığımız yazı, 1000. yazımızı kutladığımız yazı ve diğerleri. Aslında dışarıdan bakıldığında bir ciddiyet çerçevesi içinde olsakta kendi içimizde muzip, yaramaz çocuklar olmayıda ihmal etmiyoruz ki bu tarz yazılardanda bir hayli belli oluyor :) Ama hep ciddiyet olmazki birazda gülümsemek gülümsetmek lazım.

9 Mart 2009'dan beri ben bir taraftan, Burak bir taraftan, Berkan bir taraftan harıl harıl yazıyoruz. Günde 7 yazı sistemini iyiden iyiye oturttuk artık. Haftalardır bu sistem düzenli bir şekilde işliyor. Saati belli, konular belli, yazacak kişiler belli oluyor. Sık sıkta Ufuk desteği ile banner değiştiriyoruz, görsellikte ön planda tabi içerik kadar. Mesela geçtiğimiz haftalarda tema değiştirdik. Başta biraz yorsada sonra alışınca ne kadar güzel olduğunu gördük. Yani Burak'ın tabiriyle bu bir alman disiplini. Disiplini, ciddiyeti, sertliği sevmeyen ben bile bu disiplinin içine dahil oldum artık. Öyle ki dışarıda olduğum saatlerde acaba durum nedir diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Ama telefonlarımız sağolsun bir dakika boş kalmıyor sürekli kontakta kalıyoruz. Neyse konuya dönersek 5 ayda 50 bin yaptık gururluyuz mutluyuz. Şimdi ee benim blog daha iyi durumda diye düşünenler olabilir bunu okurken. Olabilir hiç bir sakıncası yok. Biz böylede mutluyuz. Daha iyi duruma geleceğimizdende şüphemiz yok. Sportif Cümleleriniz eksik olmasın.

ps: Bu 5 ay içinde teşekkür edilecek çok insan var ama hiç bir mecburiyeti olmadan Ali Abi ile yaptığımız röportajı beğenerek kendi bloguna taşıyarak linkimizi veren ve röportajın her iki kısmınada yorumunu bırakan Chao Grey'e teşekkürü bir borç biliriz.

5 yorum:

  1. cidden kısa zamanda büyük işler başardı sportif cümleler ekibi.. Bizde takibimizi sürdürmekten eksik kalmıyoruz. Gayet iyi gidiyorsunuz. Yazmaya, okutmaya devam.. :)

    YanıtlaSil
  2. Kısa zamanda büyük iş gülümsemek en büyük hakkınız bunu siz başardınız :) Zaman geçtikçe daha iyi daha büyük olacaksınız bundan eminim sizin gibi maşallah diyelim başarılara nazar değdirmeyelim (:

    YanıtlaSil
  3. Teşekkürünüzü yeni gördüm kusura bakmayın. Ben teşekkür ederim o güzel röportaj için. Ayrıca tebrikler.

    Not: Ulan bir ay olmuş şaka maka. Kusura bakmayın yeniden.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir