30 Ağustos 2009 Pazar

Caner Erkin'i Bekliyoruz

Haldun Üstünel, CSKA Moskova'da forma giyen milli oyuncu Caner Erkin'in transferi konusuna açıklık getirirken, Rus kulübünün yanıtını beklediklerini ifade etti. Caner ile bir mutabakata vardıklarını kaydeden Üstünel, ''CSKA Moskova ile son aşamaya geldik. Şartlarımızı kabul ettikleri takdirde transferi gerçekleştireceğiz'' şeklinde konuştu. Üstünel ayrıca, transfer için görüştükleri bir-iki ismin daha olduğunu aktarırken, nihai kararlarını, teknik direktör Frank Rijkaard'la Ankara'da yapacakları toplantıda vereceklerini sözlerine ekledi.

Galatasaray'da Hakan Balta'nın arkasında güçlü bir sol bek olmadığını ve sol kanatta sıkıntı yaşandığını birçok yazımızda belirtmişti. Volkan Yaman'dan beklenen verim alınamıyordu ve Alparslan Erdem'de henüz hazır bir görüntü çizmiyordu. Sonrasında Volkan Yaman'ın da Eskişehirspor'a transferinin ardından Galatasaray bu bölgeye transfer yapacağını belli etti. Caner Erkin'le yaklaşık 20-25 gündür ilgilenilmesine rağmen transferi henüz gerçekleşmedi. Bu transfer gerçekleşmeyincede hakkında birçok asılsız haberler yazıldı. Mesela dün Caner Erkin Trabzonspor'la anlaştı akşamı Trabzon'a geliyor dendi ama Caner Erkin'i Trabzon'da göremedik. Bu işi iyi takip eden Trabzonlu arkadaşlarıma sorduğumda Trabzonspor cidden Caner'le ilgilenmiş ama aldıkları cevapla transferden vazgeçmişler. Çünkü Caner Erkin Galatasaray'la anlaşmıştı ve kulüplerinde anlaşmasını bekliyor. Galatasaray bu transferi satın alma opsiyonlu olarak Caner'i kiralayarak gerçekleştirecek. Caner Erkin'in teknik analizini daha önce yazdığımız yazılarda yapmıştık. Çıkan haberlerin aksine her platformda da Caner Erkin'in Galatasaray'da olduğunu belirttik. Scoutgs bu sezon bütün transferlerde olduğu gibi bu transferde de kalitesini konuşturdu.

Haldun Üstünel yaptığı açıklamada transfer için görüştükleri 1-2 oyuncu daha olduğunu belirtti. Bunlardan birisinin Sercan Yıldırım olduğunu biliyoruz. Büyük ihtimalle de Trabzonspor - Bursaspor maçının ardından bu transfer açıklanacak. Medya organlarında Fenerbahçe bu transferi dünden bu yana iki kere yalanlamasına rağmen hala ağzı olan konuşuyor. İkinci oyuncuyu ise cidden bilmiyorum ve transferi biraz piyango olacak. Acaba hangi bölgeye transfer yapacaklar bilmiyorum. Rijkaard'la yapılacak toplantı ve pazartesi günü Galatasaray açısından çok hareketli geçeceğe benziyor. Transfer dönemini hızlı biçimde bitirmeye hazırlanalım.

2 yorum:

  1. yarın caner açıklanır,salı günü de geçen sezonki serkan transferi gibi ufuk gelir;sercan gelmez bence(totem yapıyorum çaktırmayın:):):))

    YanıtlaSil
  2. Dün akşam telegolde resmi bir ağızdan Fenerle Sercanın anlaştığı bugün akşam saatlerinde imzanın atılacağı söylendi her ne kadar resmi sitelerinde bu yalanlansada. Ama herşeye rağmen In Haltun We Trust.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir