17 Ağustos 2009 Pazartesi

Futbolsal Anketler

Yine 3 anketle karşınızdaydık geride bıraktığımız hafta. Bu anketlerden ilki olan anket Turkcell Süper Lige hangi olayın damgasını vurduğunu soruyordu. Şıklar arasında; deplasman galibiyetlerinin fazlalığı ki oynanan 9 maçın 4ü deplasman takımlarının galibiyeti ile sonuçlanmıştı, Keita'nın nefessiz kalışı ki hatırlamak bile istemiyoruz Gaziantep maçındaki o sahneyi, Guiza'nın yükselişi, Trabzon'un Sivas'ı deplasmanda yenmesi, Beşiktaş'ın İstanbul Belediye ile berabere kalması ve Ceyhun Eriş'in Diyarbakır'a karşı attığı şık goller vardı. Keita'nın nefessiz kalışı sadece beni değil Sportif Cümleler okuyucularının 42 (41%)'ini daha etkilemiş olacak ki anketin zirvesinde bu şık yer aldı. 25 (24%) oy ile Guiza'nın yükselişi ikinci, 12 (11%) oy ilede Ceyhun'un golleri yer alıyordu.

Haftanın ikinci anketinde Avrupa Ligindeki (eski adıyla Uefa) takımlarımızın playoff eşleşmelerini sorduk. Soru hangi takım yada takımlar rakibini eleyerek gruplara kalacaktı. Çoklu oy kullanabileceğiniz bu anketin şıkları; Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor, Sivasspor ve hiç biri çıkamayacaktı. Ankette en yüksek oyu 76 (82%) ile Galatasaray alırken, 62 (67%) oy ile Fenerbahçe ikinci, 40 (43%) ile Trabzonspor üçüncü oldu. Şaşırtıcı olan ise Sivas'ın çıkmasının aldığı oyla hiç bir takım çıkamaz diyenlerin aldığı oyun eşit olmasıydı. Hiç bir takım çıkamaz diyen 6 kişi sanıyorum Beşiktaş'lıdır :) Hani bu anketle alakası yokturda gıcıklığına oy vermiştir :) Neyse biz devam edelim.

Haftanın son anketi yine Avrupa Kupaları ile ilgiliydi. Bu son anketin konusu ise Şampiyonlar Ligiydi. Beşiktaş Şampiyonlar Liginde gruplardan başlayacak maçlarına. Dedik ki Beşiktaş Şampiyonlar Liginde ne yapar? 3 şıkkımız vardı; gruptan çıkar, 3. olur Avrupa Ligine kalır ve gruptan çıkamaz. Beşiktaş'a olan güvenimiz gözlerimi yaşarttı. Anketten en fazla oy alan şık malesef gruptan çıkamaz şıkkıydı 41 (52%) oy ile. Yani oyların yarısını almış. İkinci olan şık 30 (38%) oy alarak 3. olur Avrupa Ligine gider şıkkıydı. Sonuncu olan şık ise gruptan çıkar şıkkı. Bakın kaç oyla; 7 (8%).. Aaa ne tesadüf :) acaba yukarıdaki komplo teorim doğru mu diye şeytani bir düşünce geçti aklımdan. Fesatlığın lüzumu yok Serap sus :)

Gelelim bu haftaki ankete. Evet bu hafta tek ama sağlam bir anket yapıyoruz. Anketin konusu en iyi frikikçi kimdir? Nasıl zor soru ama değil mi?

2 yorum:

  1. Juninho dedim. Hepsi çok çok iyi topa vuran oyuncular fakat, Juninho Vederson'un isabetli vuranı. KEsinlikle Juninho bence.

    YanıtlaSil
  2. Sabri' nin adaylar arasında olmaması çok şaşırttı beni :P

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir