24 Ağustos 2009 Pazartesi

Iverson Bobcats' e Mi?


Off-Season da adı Miami' den tutun da Olympiacos' a kadar birçok takımla anılan Iverson' un Bobcats ile anlaştığına dair iddialar iyice arttı. Eğer iddialar gerçekleşirse İverson eski koçu Larry Brown ile tekrar çalışacak.

Eğer Iverson Bobcats ile anlaşırsa Bobcats büyük ihtimalle Felton' dan vazgeçecek. 35 yaşına gelmiş; takımdaki huzuru bozma ihtimali çok yüksek olan bir Iverson için Felton' dan vazgeçmek ne kadar akıllıca bu tartışılır tabi. Ya da Felton' dan da vazgeçmeyip; Iverson iki numara olarak kullanılabilir ve Bell de benchten gelip takıma katkı sağlar. Bütün bunlar ihtimal dahilinde. Bekleyip göreceğiz.

Iverson transferinden sonra huzurun bozulması ihtimal dahilinde ama tersi de olabilir. Bakarsınız Iverson takıma çok iyi adepte olur; Bobcats' in çektiği gerçek skorer sıkıntısına da ilaç olur.

Bu takas Bobcats açısından iyi mi olur kötü mü olur tartışılır ama bence Iverson için olabileceğin en iyisi. Iverson' un topla oynamayı ne kadar sevdiğini hepimiz biliyoruz. Bobcats de topun tek hakimi olacak. Her maç istediği kadar oynar topla. Umarım iki taraf için de iyi olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir