29 Ağustos 2009 Cumartesi

Mustafa Sarp Olması Gereken Yerde


Kaleciler: Volkan Demirel, Sinan Bolat (Standard Liege), Serkan Kırıntılı (Ankaragücü)

Savunma: Gökhan Gönül, Önder Turacı (Fenerbahçe), Sabri Sarıoğlu, Gökhan Zan, Hakan Balta, Servet Çetin (Galatasaray), İbrahim Kaş, İsmail Köybaşı (Beşiktaş)

Orta Alan: Hamit Altıntop (FC Bayern Münih), Kazım Kazım, Emre Belözoğlu (Fenerbahçe), Ceyhun Gülselam (Trabzonspor), Mustafa Sarp, Arda Turan (Galatasaray), Nuri Şahin (BV Borussia Dortmund), Tuncay Şanlı (Stoke City)

Forvet: Nihat Kahveci (Beşiktaş), Semih Şentürk (Fenerbahçe), Sercan Yıldırım (Bursaspor), Mevlüt Erdinç (Paris Saint Germain)

Milli takımımızın Dünya Kupası elemelerindeki her maçı gibi hayati önem taşıyan Estonya ve Bosna Hersek maçları için aday kadro dün açıklandı. Kadroda çok büyük bir sürpriz yok. Aurelio'nun yerine ilk defa davet edilen Mustafa Sarp ise sürpriz değil, olması gereken bir durumdu bence. Uğur'un ufak ufak milli takıma alınmasının taraftarıyım. Ama önce takımda biraz daha fazla oynaması lazım sanırım. Bunun dışında dünkü maçtaki performansını beğendiğim İbrahim Kaş'ında milli takımda olması iyi olmuş. Kadronun iki eksiği var; Fatih Tekke ve Gökdeniz. Adamlar kendi liglerinde çok iyi işler yapıyorlar fakat milli takıma davet edilmiyorlar. Takım pazartesiden itibaren Kayseri'de toplanmaya başlayacak. İlk maç Estonya ile Kadir Has Stadında 5 Eylül cumartesi günü 21:00'de. İkinci maç ise 9 Eylül çarşamba günü Bosna Hersek'le oynanacak. O maçıda o zaman konuşuruz. Şu maçlardan 6 puanı bir çıkarsak nasıl güzel olacak yahu.

İlk maç için kadro diziliş tahminim;

Volkan
Gökhan G.----Servet----Gökhan Z.---Hakan (İsmail)
Mustafa-----Emre
Arda----Nuri----Tuncay
Semih

Milli takımımıza başarılar.

2 yorum:

  1. Antep'ten Beşiktaş'a gelen İsmail milli takıma,Bursa'dan Galatasaray'a gelen Mustafa milli takıma.

    İşte böyle bir milli takıma sahibiz. İstanbul'da oynaman yeterli.Yazık..

    Bu oyuncular Antep ve Bursa'dayken çok mu kötüydü?Ya da şimdi ne yaptılar diye sorular sorulabilir tabi..

    YanıtlaSil
  2. Mustafa Sarp; Bursa'da olduğu yerde değil. Rijkaard onu bu hale gelmesinde yol gösterici oldu.

    Ünlü bir heykeltraşa sormuşlar. "Bu güzel heykelleri nasıl yapıyorsun", diye. Heykeltraş: "Aslında o güzel heykel zaten mermer blokun içinde;, ben sadece etrafındaki fazlalıkları temizliyorum" demiş.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir