18 Ağustos 2009 Salı

Sizce Hangisi?


UEFA tarafından verilen Yılın Kulüp Futbolcusu Ödülleri’ne aday olan oyuncular belli oldu. Kaleci dalında Petr Cech, Victor Valdes, Edwin van der Sar, defans oyuncusu dalında Gerard Pique, John Terry, Nemanja Vidic, orta saha oyuncusu dalında Steven Gerrard, Xavi, Andres Iniesta, forvet dalında ise Samuel Eto’o, Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo aday gösterilen futbolcular oldu.

Evet yine başladık en iyi hangisi, Messi mi Ronaldo mu, Barcelona mı Manchester mı diye çekişmeye.. Her mevkiden tek futbolcu seçilir bu oylamada. Kim seçer peki? Şampiyonlar Liginde çeyrek finale kalmış takımların teknik direktörleri oylar ve seçilir her mevkinin oyuncusu. Sonuçlar içinse 10 gün kadar beklememiz gerekecek. Çünkü sonuçlar 27 Ağustos'taki Şampiyonlar Ligi kura çekimlerinde açılacak. Manchester United'ın Van Der Sar ve Cristiano Ronaldo ile 2, Barcelona'nın; Valdes, Xavi, Iniesta, Eto'o ve Messi ile 4, Chelsea'nin Cech ve Terry ile 2 ve son olarak Liverpool'un Gerrard ile 1 oyuncu göndermesi ile geçen seneye damgasını vuran takımın Barcelona olduğu bir kez daha tescillenmiş oldu. Baksanıza en iyi futbolcu adaylarını domine etmiş durumda. Gelelim benim seçimime; Cech, Vidic, Iniesta ve CR7 favorilerim. Ronaldo buraya Manchester oyuncusu olarak seçildi o yüzden biraz duygusal gitti oyum :) Sizin dörtlünüz kim olurdu?

4 yorum:

  1. GK : CECH
    DF : TERRY
    MD : XAVI - INIESTA
    ST : MESSI

    Bu yıl CR9'a ödül gelmez. Çünkü bu yıl Messi'nin yılıydı.

    Kale yine değişmez. Taraflı tarafsız herkesin ortak düşüncesi bu adam dünyanın en iyi kalecisi.

    Savunmada adaylarda Terry'i geçebilecek adam yok. Pique yerine Puyol olsa belki derdim.

    Ortasahada aslında kim olursa olsun hiç farketmez fakat Barcelona'nın yükünü çeken iki isimden birisi mutlaka olacaktır.

    YanıtlaSil
  2. Çok büyük ihtimalle ödül Messi'ye gidecek bencede. Zaten dediğim gibi Manchester sebebiyle Ronaldo dedim :) Orta saha konusunda hem fikirim.

    YanıtlaSil
  3. Cech,Pique,İniesta ve Messi diyorum. Kale ve defans ödülü başka bir yere gidebilir. Ama Messi ve İniesta kesin alır ödülü.

    YanıtlaSil
  4. Puyol neden yok ??

    kaleci:Cech
    Defans:Terry ama eğer puyol olasydı puyol derdik.
    Ordasaha:Xavi
    Forvet:Messi

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir