8 Eylül 2009 Salı

Avrupa Ligi ve Tabata {Anket Sonuçları}


Geçtiğimiz hafta başlattığımız anketlerde Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi gruplarındaki akîbeti ile Beşiktaş'ın Tabata transferini sorduk okurlara, takip edenlere. Anketler an itibariyle sonuçlandı. İlk ankette Galatasaray'ın gruplarda ne yapacağını sorduk. Şıklar 1. olur gruptan çıkar, 2. olur gruptan çıkar, 3. olur elenir ve 4. olur elenirdi. 293 oy kullanılan anketin birinci olan şıkkı 228 (77%) oy gibi müthiş bir yüzde ile lider olarak çıkar şıkkı oldu. Bu şıkka en yakın şık 33 (11%) oy ile 2. olur şıkkıyken en yüksek oyu alan 3. şık; 27 (9%) oy ile sonuncu olur elenir şıkkı oldu. Burada bir çekememezlik seziyorum ama neyse (:p). Sonuncu şıkkımız ise; 5 (1%) oy ile 3. olur elenir şıkkıydı. Galatasaray'a Sportif Cümleler'den tam destek ve güven oyu çıktı. Yürüyedursun aslanlar.

İkinci ankette Galatasaray anketinin bir benzeri olan Fenerbahçe anketiydi. Fenerbahçe Avrupa Ligi H grubunda ne yapar diye sorduk. Şıklar yine aynıydı. 1. olur, 2. olur, 3. olur ve sonuncu olur şeklinde yani. Fenerbahçe için en yüksek oran 74 (38%) oy ile birinci olur gruptan çıkar şıkkına aitti. İkinci olan şık 58 (30%) oy ile 2. olur gruptan çıkar şıkkı olurken, üçüncü olan şık 37 (19%) oy ile sonuncu olur ve elenir şıkkı oldu. En az oy alan şık ise; 21 (11%) oy ile 3. olarak elenir şıkkıydı. Bu iki anketten görüyoruzki bizde ortası yok :) ya hep ya hiç. Galatasaray'a yürüyedursun aslanlarımız dedik. Fenerbahçe'ye de başarılar tabiki. Avrupa arenasında tek yüreğiz. Son anketimiz ise Beşiktaş'ın yeni transferi Tabata'ya içindi. Soru Tabata konusunda ne düşünüyorsunuzdu. Cevaplar ise; işte aranan kan, 10.5 numara transfer, işe yaramaz, üstüne 2 daha koy Van Der Vaart'ı al, ilgimin bir hayli dışında şıklarıydı. En çok oy alan şık 119 (66%) oy ile üstüne 2 milyon euro daha koyup Van Der Vaart'ı almanın daha mantıklı olduğunu söyleyen şıktı. Oy verenlerin 26 (14%)'sı Tabata'nın işe yaramayacağı fikrinde birleşirken üçüncü olan şık 12 (6%) oy ile işte aranan kan şıkkı oldu. 11 (6%) oy alan şık ise Mustafa Denizli'nin 10.5 numara transferi istediğini söylemesine atıfta bulunan şık olan 10.5 numara transfer şıkkı oldu. Bu transferle ilgilenmeyenlerin sayısı ise 10 (5%)'da kalarak anketin son sırasını aldı.

Oylayan herkese tekrar teşekkürler öncelikle. Gelelim yeni ankete; bu hafta yine tek ve güçlü bir anketle geliyoruz. Anketin sorusu en iyi spor spikeri kimdir? Bu anketin sonucunu heyecanla bekliyorum kendi adıma söylemem gerekirse. Zira bu durum yıllardır tartışılır biliyorsunuz. Kimin daha iyi olduğu sorulur sürekli seyircilere. Bu sorunun cevabını haftaya bulacaksınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir