16 Eylül 2009 Çarşamba

Bloglara ve Yasaklı Sitelere Girmenin Formülü


Bir süredir hepimizin canını sıkan bir durum var. Bloglarımıza ulaşamıyor, yazı yazamıyor, diğer blogları okuyamıyor ve yorum yapamıyoruz. Bu sorunun çözümünü Telif Hakkı blogu bulmuş. Ben dahil bir çoğumuzun internette erişimin yasak olduğu sitelere girmek için kullandığı proxy programı olan ultrasurf ile Blogger alt yapılı bloglarımıza, Youtube'a, Justin.tv'ye ve bilimum sitelere giriş yapabiliyorsunuz. Blogger'ın yaşattığı dns sorununun ne zaman çözümleneceği bilinmez. Bloglarda arada gidip geliyor zaten. Bu yazıyı gördüğünüzde sorununuzu çözmüş olacaksınız. Artık duyanlar duymayanlara haber versin.

Aşağıdaki iki linkte programın klasörlenmiş hali var. Programı klasörden çıkarın çift tıklayın, explorer sayfası açılır. Açılan sayfada isteyipte giremediğiniz bütün internet sitelerine ulaşabilirsiniz. İyi kullanımlar :) Yine de bir problem olursa yoruma yazmaktan çekinmeyin lütfen. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Ultrasurf indir
Ultrasurf indir {alternatif link} {sayfanın en altında Save file to your PC: click here yazıyor ona tıklayın}

2 yorum:

  1. ultra surf kullanımı özellikle justin tv nin 1000 kişi sınırı koymasından sonra ciddi şekilde arttı ve de bazı yazılarda okuduğum kadarıyla da bu programlarda keylogger olduğu bilgilerimizin aktarıldığı söyleniyor. bu konuda sizlerin fikrini alabilir miyim ?

    YanıtlaSil
  2. Bu konuda çok ayrıntılı bir bilgim yok fakat derseniz ki ben güvenemem böyle programa falan sizin içinde basit bir yöntem var tabi.


    Başlat >> Ayarlar >> Ağ Bağlantıları >> Yerel Ağ Bağlantısı (sağ tıklayın >> Özellikler' i seçin)

    Listeden "Internet İletişim Kuralları (TCP/IP) i seçip, Özellikler i tıklayın,
    Açılan pencerede, En altta bulunan seçeneği tıklayıp,
    Yeğlenen DNS Sunucusuna: 4.2.2.1
    Diğer DNS sunucusuna : 4.2.2.2

    yazıp tamam dediğiniz takdirde ultrasurf'un yaptığı işi manuel olarak yapmış oluyorsunuz :)

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir