2 Eylül 2009 Çarşamba

Boozer Utah' ın Elini Kolunu Bağladı


Off-Season başlarken Boozer' ın opsiyonunu kullanmayıp serbest kalacağına herkes kesin gözüyle bakıyordu ama Boozer herkesi şaşırtarak opsiyonunu kullanmadı ve takımında bir sene daha kalmaya karar verdi.

Boozer' ın takımda kalma ihtimalini düşük bir ihtimal olarak gören Jazz yönetimi Boozer ve Memo ile kontrat yeniledi ve takımın Salary Cap' i, Boozer' ında kalması ile Utah' ı zor duruma soktu.

Bir takas gerçekleşmezse ve Boozer bu sene takımda kalırsa Utah için iyi mi olur kötü mü olur? Boozer iki ucu keskin bıçak deyimine tam olarak uyuyor aslında. Kalsa bir dert gitse bir dert. Boyalı alanda ligin en önemli hücum oyuncularından belki de en iyisi ama savunmada aynı şeyleri söylemek çok güç. Ayrıca sakatlık problemini de düşündüğümüzde Boozer Jazz için pek hayırlı olacağa benzemiyor.

Eğer takımdan ayrıldığını düşünürsek de bu defa Utah pota altından sayı üretmekte ciddi sıkıntılar çekecektir. Paul Millsap belki çok iyi bir oyuncu ama hücumda kesinlikle Boozer' ın yaptıklarını yapabileceğine inanmıyorum. Hem düşündüğümüzde Millsap, Boozer' ın alternatifiydi ve benchten gelip harika katkı veriyordu. Boozer ayrılıp Millsap ilk beşte sahaya çıkmaya başlarsa bu defa benchten de gereken katkıyı alamayacaklar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir