7 Ekim 2009 Çarşamba

A2 Ligi: Galatasaray: 1-0 :Boluspor

A2 ligi 7. hafta maçını yazmak istedim bugün. Fakat hiç bir yerde ne videosunu nede haberini bulamadım. En son ihtimal Galatasaray.org'da belki video falan vardır diye girdim siteye. Kanalın internet gösterimi olan Galatasaray.com'u tıkladım. Birde ne göreyim? A2 maçının tekrarı. Fakat malesef 2. yarıya yetişebilmişim. İzlediğim kadarıyla oyunun çoğunlukla hakimi bizdik. Boluspor'un da ani ataklarlarla ve duran toplarda çok adamla yaptıkları ataklarla Galatasaray kalesine gelmeye çalışsada bu atakların değerlendirilemediğini söyleyebiliriz. Tehlikeli atakların ise durdurucusu kalecimiz Taylan'dı. Bir maçla futbolcu değerlendirmek olmaz tabi ama ben bu maçta Taylan'ı çok beğendim. Yıllardır paf takımdaki en büyük eksik şüphesiz kaleci çıkaramamaktı. Taylan bu eksiği giderebilecek kadar başarılı bence.

Nedim Hoca bu maç için A takımdan Alpaslan ile Serkan'ı almış. İkisi de ilk onbirde başladı maça. Galatasaray'ımızın Boluspor karşısındaki ilk onbiri; Taylan Arman, Serkan Kurtuluş, Murat Akça, Cem Babaoğlu, Alpaslan Erdem, Caner Öztel, Cumhur Yılmaztürk, Uğur Ayhan (Yusuf Akyel), Berkin Aslan (Mertan Öztürk), Serdar Eylik (Ufuk Muhtar), Anıl Dilaver. Maçtaki tek golü atan isim ise Anıl oldu. Sol kanattan Yusuf'un başlattığı atağı Caner devam ettirdi. Caner aldığı topu kale önünde boş pozisyonda bulunan Anıl'a pas olarak çıkardı. Anıl'da Ümit Karanvari {Allah sonunu benzetmesin} şık bir vuruşla 65. dakikada topu ağlarla buluşturdu. Maçın kalan dakikalarında atak yapsakta yeniden topu ağlarla buluşturamadık. Maç 1-0 Galatasaray üstünlüğü ile bitti. Galatasaray'ımızın yer aldığı Marmara Grubunda bizim maç dışında grupta şu maçlar oynandı;

Bursaspor 1-3 Beşiktaş
Büyükşehir Bld.Spor 3-1 Kocaelispor
Kasımpaşa 1-1 Fenerbahçe

1 yorum:

  1. Ben baştan sona izledim maçı. Blogumda da yer verdim. Skor 1-0 ama çok farklı da olabilirdi. Maç boyunca büyük üstünlük kurduk. İnanılmaz pozisyonlara girdik. 2 golümüz ofsayta kurban gitti. 2-3 direkten dönen topumuz var. Ve daha birçok kaçan goller. Anıl'ın golü de çok şıktı.

    http://muharrembelge.blogspot.com/2009/10/a2-ligi-galatasaraymz-1-0-boluspor.html

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir