16 Ekim 2009 Cuma

Bir Numara: Kader Keita


Geçtiğimiz hafta başlattığımız ankette Galatasaray'lı futbolcuların performanslarını içeren bir soru sormuştuk. Anketin sorusu; "Şu ana kadar en iyi performans sergileyen futbolcumuz hangisi?"ydi. 200'ün üzerinde bir oy oranı ve katılım vardı ankete. Öncelikle ilgilenen herkese çok teşekkürler. Anketin şıkları arasında Kaptanımız Arda Turan, yeni transferlerden Keita, Mustafa Sarp ve Leo Franco, biyonik adam Servet ve bu sezon attığı gollerle göz dolduran Nonda vardı. Keita oyların yarısından fazlasını alarak zirvede yer alırken Servet pek tutulmayan isim oldu. Şıklardan biri de diğer şıkkıydı. Servet'ten bile fazla oy alan bu şıkka oy verenlerin hangi futbolcuyu kastettiklerini merak ettim açıkçası :)

Bu sezonki transferlerden en verimlisi şüphesiz takım adına Rijkaard'dı. Fakat Rijkaard kadar dikkat çeken isim Kader Keita oldu. Sağ kanatta sergilediği performans ile Galatasaray ilk onbirinin vazgeçilmezlerinden birisi olan Keita'nın yokluğunu son maçta bir hayli hissettiğimizi düşünüyorum. Ankete dönecek olursak; Keita 127 (58%) oy ile anketin ilk sırasında yer alan futbolcu oldu. En yakın oy alan şıkkı ikiye katlayarak hemde. Keita'ya en yakın oyu alan futbolcu sizin de tahmin edebileceğiniz gibi Arda Turan'dı. Kaptanımız oyların 53 (24%)'ünü alarak anketin ikincisi oldu. Ankette en çok oyu alan 3. futbolcumuz ise Shabani Nonda oldu. Nonda oyların 11 (5%)'ini alarak Arda ve Keita'nın arkasından kürsüye çıkan son futbolcuydu. Bu sezon ilk onbirde sadece 1 kez başlamasına rağmen sonradan girerek attığı gollerle gol krallığının en büyük adaylarından birisi şu anda Nonda. Bu performansının kendisine oy getirdiği kesin tabii. Diğer şıklara bakacak olursak; Mustafa Sarp'ın 9 (4%) oy, Leo Franco'nun 8 (3%) oy ve son olarak Servet'in 3 (1%) oy aldığını görebiliyoruz. Gelecek hafta için anketimiz ise Milli Takımımızla ilgili. Sizce Milli Takım'ın başına Fatih Hoca'nın ardından kim gelmeli? Yeni hoca yerli mi olmalı yabancı mı?

4 yorum:

  1. 'diğer' çıkkını işaretletleyenlerin büyük kısmı bence Baroş'u kastetmiştir.
    Tabi bende keitacılardanım orası ayrı :) adam bu sezon rakip takımların sol kanatlarını hallaç pamuğu gibi attı tek başına :)

    YanıtlaSil
  2. Arda'ya rağmen benim oyum da Keita'ya gitti. Diğer şıkkına gelince fanatik Kewell taraftarı arkadaşlarımız var :) onlardan şüpheleniyorum açıkçası :)

    YanıtlaSil
  3. Bende Keita'ya oy verdim ama bu sezon gösterilen performanslara bakarak :D

    YanıtlaSil
  4. Ben bile Keita'ya verdiysem zaten tamamdır :D :D

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir