12 Ekim 2009 Pazartesi

Devler Ligi İlk Maçlar


Acun Medya'nın başlatmış olduğu Devler Ligi ile ilgili daha önce bir tanıtım yazısı yazmıştım. Takımlarla ilgili bilgiyi o yazıdan bulabilirsiniz. Geçtiğimiz hafta başlayan turnuvanın ilk maçları dün akşam Show Tv'de yayınlandı. Erman Toroğlu'nun hakemliğini yaptığı maçları Fikret Engin anlatıyor. Devre arasında ve maç sonunda ise Acun Ilıcalı ile Rıdvan Dilmen maçları yorumluyorlar. İlk maçta Pieer Van Hooijdonk'un takımı ile Sergen Yalçın'ın takımı karşı karşıya geldi. Yarım saatlik maçta tam 11 gol izledik. Sergen'in takımı adına goller; Oktay Derelioğlu, Sergen Yalçın (2 gol) ve Kaan Dobra'dan gelirken, Hooijdonk adına goller ise Van Hooijdonk (3 gol) ve Hakan Tecimer (4 gol)'den geldi. Oktay'ın devre arasında Pieer ile tartışak kırmızı kart gördüğü maçın sonunda Hooijdonk'un Hakan Tercimer'e "Hakan gol, Gol-Kan" diyerek lakap takması yüzlerde gülümsemeye neden oldu.

İkinci maçta ise Elvir Bolic'in takımı ile Tanju Çolak'ın takımı karşı karşıya geldi. Ben tanıtım yazısını yazarken Hakan Ünsal'ın takımı benim takımımdır demiştim ama dün akşam maçları izledikten sonra Tanju Çolak'ın takımının favorim olduğunu söyleyebilirim. Zira Ergün Penbe, Tanju Çolak'ın takımında. Dün akşam izlediğimiz maçta öyle bir oyun sergiledi ki yeniden takıma gelse Hakan Balta'yı kesmesi işten bile değil. Maşallah diyor ve maça dönüyorum. Bu maç biraz Erman Toroğlu ile Tanju Çolak çekişmesine sahne oldu. Maçın bitmesine yakın Tanju'nun takımı 3-2 öndeydi. Ama Erman Toroğlu 3 dakika işaret ettiği uzatma dakikalarını 5 dakika oynatınca Bolic'in takımı adına Atilla Güneş bir gol kaydedince maç 3-3'e geldi. Tanju'nun takımında goller Hamza Hamzaoğlu, Ergün Penbe ve Mert Korkmaz'dan gelirken, Bolic'in takımında goller Elvir Boliç, Saffet ve Atilla Güneş'ten geldi. Maç beraberlikle bittiği için de penaltı atışlarına gidildi. 12 metreden yapılan 5'er vuruş sonucunda Tanju'nun takımı galip geldi.

Son olarak Acun Ilıcalı'ya çok teşekkürler. Zaten zevkli bir organizasyon bekliyordum ama bu beklentilerimin de üzerinde bir iş olmuş. Devler Ligi maçlarını kaçıranlar aşağıdaki videolardan izleyebilir. İyi seyirler :)

Bölüm 1


Bölüm 2


Bölüm 3


Bölüm 4


Bölüm 5


Bölüm 6


Bölüm 7


ps: Bu Hafta Oynanacak Devler Ligi Maçları:

Tarih : 14.10.2009

17:00 Hakan Ünsal & Devler - Tanju & Devler
19:00 Van Hooijdonk & Devler - Pascal Nouma & Devler

Tarih : 15.10.2009

19:00 Bolic & Devler - Sergen & Devler
21:00 Hakan Ünsal & Devler - Pascal Nouma & Devler

Maçlar Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor salonunda yapılmaktadır. Maçlara giriş ücretsizdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir