26 Ekim 2009 Pazartesi

Fenerbahçe-Galatasaray Maçından Enstantaneler

10. haftanın kapanış mücadelesinde Saraçoğlu'nda konuktuk. Pek iyi olmadığımız maçı 3-1 kaybettik. Maçın hikayesini buradan, maçın analizini buradan okuyabilirsiniz. Yazacak çok bir şeyim yok. Dün gece maçın hemen ardından yazarken de zorlanmıştım. Bir de gergindim bazı yazdıklarımı silip silip baştan yazdım. Ruh halim çok değişmedi. Skor falan umrumda değilde Milan'sız 2 ay gerçekten zor geçecek. Ben susarım fotoğraflar konuşur. Maçtan görüntülerle maçın hikayesi;

Dayak mı yemeye geldik maç yapmaya mı?


Gole dair bulduğum tek görüntü;
Emre senin yatacak yerin yok;

Mücadele iyiydi de..


Şuna penaltı dediler;
Saraçoğlu'nun tek güzel yanı :)
{Semih'in eşi ve kızı}


Takımların ilk onbirleri;

Büyük takımlar; aldıkları kupalarla, küçük takımlar; büyük takımlara karşı kazandığı zaferlerle övünürler.
Michael Platini.

Sana laf eden ölsün be!

6 yorum:

  1. Baros olmadan 2 ay nasıl geçecek.Çok güzel kareler.Saygılar...

    YanıtlaSil
  2. Emre den nefret etsem de bu pozisyonda kasti birşey olmadığını söylemek gerek.Pozisyon gereği müdahelesini yapıyor evet faul ama Milan'ın ayağının altta kalığ kırılması tamamen şanssızlık ki futbolun içinde maalesef olan şeyler bunlar.

    YanıtlaSil
  3. Gecenin Sabrisi aslında Kazımdı :)

    Yine de Sabri'nin az birazcık olan performansı yadsınamaz.Onun dışında gs'nin oyunu ile konuşmaya gerek yok.Dün gece herşey ortadaydı.Umarım en yakın zamanda düzeltirler kendilerini.Şansız bir takımız :(

    YanıtlaSil
  4. Platini'nin sözünü aklına getirip sevinmeyi kesmeyen futbolcuları kınıyorum !

    YanıtlaSil
  5. herşey güzel ama ordaki platinin sözünde fenerbahçenin vurgulanması hoş değil... Galatasayarda büyük bir takım aynı şekilde Fenerbahçede öyle gs siz fener, fenersiz gs olmaz... bide emre senin yatacak yerin yok oda hoş değil daha düne kadar gs de oynayan bir futbolcu gs de çok büyük emekleri olan bir kişiye böyle denmesi hoş değil gerçekten.

    YanıtlaSil
  6. Bazı Fenerbahçeliler sadece Galatasaray'ı yenmeyi ligden ibaret gördükleri için Platini'den bir örnek verildi. Birde Baros'un sakatlanmasında Emre baş rolü oynayınca sabıkalar falan ondan yazıldı. Yoksa elbette Galatasaray'da Fenerbahçe'de önemli takımlar.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir