2 Ekim 2009 Cuma

Forza Basketbol

Geçtiğimiz hafta yaptığımız ankette Sportif Cümleler'de okumaktan en çok keyif aldığınız konu hangisidir diye sorduk. Yazdığımız spor dallarını ve maç, takım, futbolcu analizlerini de şıklar arasına ekledik. Sağolun sizlerde oyladınız. Sportif Cümleler'de okumaktan en çok keyif alınan konu basketbol seçildi. Öncelikle Berkan'ı kutluyorum burdan :) Zira blogun basketbol yükünü çoğunlukla o çekiyor. Bu Berkan'ın eseridir. Fakat minik bir tatil istedi bizden bizde tabi dedik Berkan bir süre aramızda olamayacak. Şimdiden özlediğimizi söylemek istiyorum. Eminim okuyacaktır bunu..

Anketin şıkları arasında takım analizi, maç analizi, futbolcu analizi, basketbol, tenis, atletizm, formula ve diğer şıkları vardı. Diğer şıkları kapsamlı tabi. Örneğin içine bu tür anket yazıları da giriyor, sinema yazıları da giriyor, müzik yazıları da giriyor, günün fotoğrafı olayı ve maçların enstantane yazıları da giriyor. Şıklarda adı geçmese de ara ara yazmaya çalıştığımız voleybol yazıları da giriyor. Oy dağılımına dönersek; basketbolun zirvede yer aldığını söyleyebiliriz. Basketbol şıkkı 36 (33%) oy ile anketin bir numarası oldu. Basketbol şıkkının hemen ensesinde 28 (25%) oy ile maç analizleri var. Biz iki türlü maç analizi yapıyoruz. İlkini ben yapıyorum maçın hikayesi şeklinde oluyor daha çok, ikincisini ise Burak yapıyor o da maçın analizine eğiliyor. Anketin üçüncü sırasında kürsüye çıkan şık 13 (12%) oy ile futbolcu analizleri şıkkı oldu. Bu şık için Burak'ı kutluyorum. Tamamen onun eseridir bu çünkü. İlk üçü açıkladıktan sonra genel olarak dağılımı yazmamız gerekirse;

Maç analizleri 28 (25%)
Takım analizleri 8 (7%)
Futbolcu analizleri 13 (12%)
Basketbol 36 (33%)
Atletizm 4 (3%)
Tenis 3 (2%)
Formula 1 9 (8%)
Diğer.. 7 (6%)

2 yorum:

  1. Soner Türkmen02 Ekim, 2009 14:07

    I love This Game :D bASKet3oL (H)

    YanıtlaSil
  2. Berkan daha çok özledi inanın :S Artık yazma fırsatım olmasa da girip okuyabiliyorum ara ara. En kısa sürede biter bu ayrılık umarım..

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir