11 Kasım 2009 Çarşamba

Stay With Us! {Harry Kewell'a Sözleşme Teklif Edildi}

Ve beklediğimiz haber geldi. Kewell için sözleşme hazırlanmış. Bu yaz sözleşmesi sona erecek olan Kewell için hepimiz çok üzülüyor ve Galatasaray'da kalması için her şekilde çaba sarfediyorduk. Yönetim sesimizi duymuş olacak ki Harry'ye sözleşme uzatma teklifinde bulunmuş Zaman gazetesinin haberine göre. Haberde; "Galatasaray yönetimi, Avustralyalı yıldız Harry Kewell'ı Sarı-Kırmızılı takımda tutmak için harekete geçti. Sezon sonunda mukavelesi biten Kewell'a yönetim, 2,5 yıllık yeni bir sözleşme teklif etti. Yönetimin bu teklifi karşısında duygulanan yıldız futbolcu, ailesinin görüşünü aldıktan sonra son kararını ocak ayında verecek." deniyor.

Gelecek sene Aslantepe'de hizmete açılacak müthiş stadımızda oynayacak kadro için çalışmalar tam gaz devam ediyor. Arda ve Servet ile uzatılan sözleşmelerin bir yenisi şimdi Harry ile yapılmak isteniyor. Taraftarın da Aslantepe'de oynamasını en çok istediği isimlerin başında geliyor Harry. Daddy Cool melodisine uyarlanan "stay, stay with us, Harry, Harry Kewell" tezahüratı bu isteğin en büyük göstergesi durumunda şu an. Harry bazen performansı düşebilen bir futbolcu olsa da onun kredisi öyle büyük ki bizde. Herkese olumsuz tezahürat yapıldığını gördüm de Harry için tek bir taraftarın kötü konuştuğunu hatırlamıyorum ben 1.5 senedir. Tabii biz Kewell'ın kalması için yanıp tutuşurken onun da taraftara olan sevgisi saygısı bambaşka. Yaptığı açıklamalardan birinde bakın ne diyor; "Bazen dostlarım maçlarımı izlemeye geldiğinde onlara maçı bırakıp tribünleri izlemelerini öneriyorum. Çünkü şarkı söylüyorlar, eğleniyorlar ve sürekli iletişim halinde olmaları inanılmaz. Taraftarlarla aramızda çok iyi bir bağ var." Harry bizi izlesin biz onu izleyelim, dediği gibi arkadaşları bizi izlesin biz yine onu izleyelim..

Evet ailesinden uzakta yaşamak çok zor, evet o da her baba gibi çocuklarının sesine uyanmak ve uyumadan önce çocuklarını görmek istiyor ve evet kimse eşinden haftalarca, aylarca ayrı kalmak istemez. Ama Harry artık bizim ailemizin bir parçası değil midir? O nasıl eşinden çocuklarından ayrı kalmak istemiyorsa biz de ondan ayrı kalmak istiyoruz. Bu bencillik midir? Evet hemde bencilliğin daniskasıdır. Fakat asla kötü niyetle yapılan bir bencillik değildir ki bu. O giderse her golden sonra kimin gülümsemesi bizim tebessümümüzü yansıtacak? Her golden sonra Arda'ya kim gidip sıkı sıkı sarılacak? Gitme be Harry, bizimle kal..

4 yorum:

  1. Çocuğu özlemek bambaşka bir şey. Keşke kalsa ama kalmazsa anlamak çok kolay. Ne tatlı adamdı be.

    YanıtlaSil
  2. Biz de onu özleyeceğiz giderse. Ama gitmesin ya..

    YanıtlaSil
  3. King Harry Kewell bence 100de 100 sözlesmesini uzatacaktir!

    arti iki sene ben olsam 1 yilda opsyon yapardim ...

    hic olmazsa 007 yapar olayi

    Daddy cool had to stay with us ...

    YanıtlaSil
  4. Ailesini İstanbul'da kalmaya bir şekilde ikna edebilirlerse süper olur. Haldun babaya güvenimiz tam.Yapacaktır bişeyler.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir