18 Aralık 2009 Cuma

Kewell Ailesi Samiyen'de

Sturm Graz maçından sonraydı. Videoyu gönderdiler izledim. Yok böyle bir sevimlilik. Bir aile bu kadar tatlı olamaz. Hem de komple. İlla ki sevimsiz birinin olması lazım. Ama hayır. Bu ailede sevimsiz birey yok. Anne, baba ve çocuklar özenle seçilip bir araya getirilmiş gibiler. Videoyu izledikten sonra lamı cimi yok blogda olacak bu video dedim. Kewell'ı biraz da bu yüzden çok seviyorum sanırım. 90'ların başında müthiş bir jenerasyon yetişmiş futbol camiası için. Biz daha Kewell'ın ufaklık kadarız tabii o zamanlar. Ama o günlerde yetişmiş jenerasyonu şimdi keyifle izliyoruz. İşte Kewell o jenerasyondan evlenip barklanan nadir futbolculardan birisi. Yaşıtları dım tıs dım tıs eller havaya pozları verirken o Sheree ile birlikte evinde oturuyordu. Sonuç mu? İşte fotoğrafta görüyorsunuz. Müthiş bir aile, 3 birbirinden sevimli çocuk. Mathilda kızların arasında favorim. Ama kıvır kıvır saçları ile Taylor'ı da çok seviyorum. Şimdi sezon sonunda gidecek mi gitmeyecek mi tartışmaları geziyor kafanızı nereye çevirseniz. Ben ona güzel bir Özdemir Asaf şiiri armağan ediyorum. Şiirden sonra da hemen bu ailenin Samiyen macerasını izliyoruz. Teşekkürler ligtv.
Sana gitme demeyeceğim, ama gitme :)


3 yorum:

  1. İşte Kewell'ı sevmemin bir diğer nedeni de güzel bir aileye sahip olması.Çocuklarıyla olan her pozuna baktığımda yüzümde tebessüm oluşuyor sürekli, ayıp bir adamda bu kadar mükemmellik olmamalı. Darısı başımıza diyelim :=)

    YanıtlaSil
  2. O kadar mükemmel bir aile ki Kewell ailesi, Lig tv de her stada geldiklerinde röportaj yapıyor onlarla.. Kewell'ı bu kadar düzgün, bu kadar asil bir futbolcu yapan en önemli etken de böyle güzel bir aileye sahip olması zaten. Eşiyle çok yakışıyorlar 3 çocuğu da birbirinden güzel -mathilda favorim ama :)- maşallah nazar değmesin bu güzel aileye diyorum ben de..
    Yukarıdaki fotoğrafın videosu da en az bu video kadar güzeldi ayrıca,izlemediyseniz bakın mutlaka :)

    YanıtlaSil
  3. aman yenge inşallah mutludur istanbul'dan.. zira eşleri yüzünden haim frescodan bu zamana kadar gitmek isteyen futbolcuları çok gördük.. aman diyorum.. aslantepe'de kewell olmazsa olmaz

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir