11 Aralık 2009 Cuma

Yeni Tema İle İlgili Anket

Aslında bir önceki temayı ilk gördüğümüzde ben de Burak da çarpılmıştık. Temanın olduğu sayfanın linkini gönderdi bana. 20'ye yakın tema vardı o sayfada. "Bak ve en çok beğendiğini söyle" dedi. Sayfayı açar açmaz o temayı görmüştüm ve direk olarak şu diye göstermiştim. Ben de onu beğendim dediğinde ise aldık ve kurduk bloga. Sonbaharın girdiği o günlerde tema başta çok göz yorucu diye eleştirilse de sonra herkes tarafından beğenildi. Göz aşinalığı tuttuktan sonra benimsendi. Hatta en güzel tasarımlı bloglardan biri olduğumuzla ilgili övgüler de aldık. Fakat o temayı kullanmak gerçekten zordu. Bir şeyler eklemek yorucu oluyordu. Ben de kafamda nasıl bir tema istediğimi kurdum. Burak'a haber vermeden arama yapmaya başladım. Başta bulamadım. Sonra ona söyleyince birlikte aramaya başladık ve şu an gördüğünüz temayı bulduk. İlk etapta beyaz renkler hakimdi fakat bilhassa kenar kısmı öyle kullanışlıydı ki görür görmez işte budur dedim. Renklendirip kendimizden bir şeyler katınca çok içimize sindi. Şimdi ikimiz de diyoruz ki Sportif Cümleler, Sportif Cümleler olalı böyle güzel görünmedi :)

Bir anketle sizin de fikirlerinizi almak istedik. Önce konu açtık tabi. Konu temanın hemen ertesi günü olunca beğenen çok olmadı. Bekleyelim dedik, gözler alıştıkça içleri de ısınır belki dedik, olmadı.. Eski tema ile yeni tema başabaş gitti. Hâlâ olumsuz eleştiriler alıyoruz. Bu negatiflik bizi üzse de itiraf etmek gerekirse temanın çok güzel olduğunu ve vazgeçmeyeceğimizi düşünüyorum. Gelelim anket sonuçlarına; yeni tema süper olmuş şıkkı 55 (31%) oy ile son anda ankette öne geçti. Bu şıkkın hemen ardından ise eski tema daha iyiydi şıkkı geliyor 53 (29%) oyla. 3. sırada yer alan şık ise yine olumlu düşünenlerin şıkkı fena olmamış şıkkıydı. Bu şık ise 31 (17%) oy aldı. Benim şaka yollu eklediğim şık olan gözüm görmesinin 26 (14%) oy aldığı ankette, ki bu beni biraz da olsa üzdü, aaa farketmemişim diyenlerin sayısı da 12 (6%)'de kaldı. Bu kadar büyük değişikliği nasıl farketmediler şaşırdım :) Umarım bizimle birlikte olan herkesin içine bizim kadar siner bu değişiklik. Gelelim yeni anketlere; 2009'un enlerini soruyoruz. Uzun soluklu bir oylama olacak ve yıl sonuna kadar sürecek. Anketlerin yerini biliyorsunuz. Herkese oy verdiği için teşekkür ediyorum.

5 yorum:

  1. Önce kişisel fikrimi belirteyim; bir önceki temanız çok daha iyiydi.

    Biraz teknik olarak irdeleyeyim, ben de bir Galatasaraylı'yım ancak kırmızı fena göz yoran bir renktir. Çok fazla kullanılmaz o yüzden.

    Sonuç söyleyeyim: lütfen eski temaya dönün :)

    YanıtlaSil
  2. O kadar da fazla kırmızı yok ya :D

    YanıtlaSil
  3. Temayı ilk gördüğümde yanlış blog a girdiğimi zannettim ve sizi uzun bir süre aradım. Eski temayı tercih ederim şahsen. Bence daha hoş

    YanıtlaSil
  4. Siz temaya mı geliyordunuz içinde yazılanlara mı :D:D Şaka tabi bu. Görüşleriniz çok önemli.

    YanıtlaSil
  5. eski temanızı bende kullanıyorum
    bunu pek beğenmedim, fakat zaman geçtikçe daha iyisini bulacağınızı düşünüyorum.
    zaten önemli olan görünüş değil içerik
    içeriğinizi de çok beğendiğime göre benim için problem yok :)
    http://naumoski7.blogspot.com/

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir