Şükrü Saraçoğlu stadının bu zeminine bakarak Fenerbahçe'nin iç saha maçlarından dolayı oluşan fikstür avantajından bahsetmemiz mümkün olmuyor. Oynanan futboldan, gösterilen mücadeleden ziyade Fenerbahçe her maçta kendi futbolcularını sakatlığa kurban vermeye başladı. Bursaspor maçında Uğur Boral'ın sakatlanmasının ardından bu karşılaşmada da Özer Hurmacı zemin kurbanı oldu. Özer'in son durumunu bilmiyorum ama umarım en kısa sürede sahalara döner. Diyarbakırspor bu sezon büyük takımlarla oynadıkları maçlarda önceliğini rakibin sistemini bozmaya adıyan bir takım. Futbollarını defansif aksiyonlara bırakıp, Tazemeta ve Bebbe gibi futbolcularla hızlı çıkarak kontra arıyorlar. Fenerbahçe maçın ilk yarısında fazla hızlı oynamadı ama oyunu Diyarbakırspor sahasına yıktı. Özellikle ilk yarının son 5 dakikasında üç tane net pozisyon kaçırdılar. İkinci yarıda ise Fenerbahçe daha baskılı oynadı ve 70 ile 90. dakikalar arasında inanılmaz bir mücadele örneği ortaya koydular. Diyarbakırspor ise fazla panik yapmadan hızlı futbolcularıyla Fenerbahçe kalesinde tehlikeler yarattı. Ayman'ın mükemmel golünden sonra Fenerbahçe baskıları daha da arttı ve Santos'un golünden sonra birkaç dakika daha oynama imkanı bulsalardı ikinci golü de atmaları içten değildi.7 Şubat 2010 Pazar
Etten Duvar {Fenerbahçe:1-1:Diyarbakırspor}
Şükrü Saraçoğlu stadının bu zeminine bakarak Fenerbahçe'nin iç saha maçlarından dolayı oluşan fikstür avantajından bahsetmemiz mümkün olmuyor. Oynanan futboldan, gösterilen mücadeleden ziyade Fenerbahçe her maçta kendi futbolcularını sakatlığa kurban vermeye başladı. Bursaspor maçında Uğur Boral'ın sakatlanmasının ardından bu karşılaşmada da Özer Hurmacı zemin kurbanı oldu. Özer'in son durumunu bilmiyorum ama umarım en kısa sürede sahalara döner. Diyarbakırspor bu sezon büyük takımlarla oynadıkları maçlarda önceliğini rakibin sistemini bozmaya adıyan bir takım. Futbollarını defansif aksiyonlara bırakıp, Tazemeta ve Bebbe gibi futbolcularla hızlı çıkarak kontra arıyorlar. Fenerbahçe maçın ilk yarısında fazla hızlı oynamadı ama oyunu Diyarbakırspor sahasına yıktı. Özellikle ilk yarının son 5 dakikasında üç tane net pozisyon kaçırdılar. İkinci yarıda ise Fenerbahçe daha baskılı oynadı ve 70 ile 90. dakikalar arasında inanılmaz bir mücadele örneği ortaya koydular. Diyarbakırspor ise fazla panik yapmadan hızlı futbolcularıyla Fenerbahçe kalesinde tehlikeler yarattı. Ayman'ın mükemmel golünden sonra Fenerbahçe baskıları daha da arttı ve Santos'un golünden sonra birkaç dakika daha oynama imkanı bulsalardı ikinci golü de atmaları içten değildi.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Ulen Ligtv yok izleyemiyoruz, millet çatır çatır izliyor. :))
YanıtlaSilEskiden bu maçlar için polis lokaline gidiyordum. Şimdi karşıya açıldı 2 dk mesafede. Her maç oradayım :) Sen neden izleyemiyorsun.
YanıtlaSilNe yakında polis lokali var, ne polis tanıdığım var, ne de çalışıyorum. Yeter mi? :D
YanıtlaSil