15 Nisan 2010 Perşembe

Anlık Bakış #4

Başlıyoruz..

Kewell; bugünlerde büyük bir kesim, onun yalanlar söyleyerek takımdan uzaklaştığını ima ediyor. Ameliyat olmamak adına, Dünya Kupası'na kadar sakatlanmamak adına, belki de bitecek olan futbol hayatının üstüne komplo teorileri kuruyorlar. Bunlara karşı çıkıyorum ben her fırsatta. Eminim ki böyle bir niyeti yoktur Harry'nin. Gün gelecek onu sahada göreceğiz. Gerçekten hazır olduğunda. İşte o gün öyle bir hareketi olacak, öyle bir profesyonelliğe imza atacak ki, bugün onu yalan söylemekle suçlayan herkes pişman olacak!

ps: "Harry Kewell’ın tedavisine devam ediliyor." bu cümleyi görmekten usandım!


Rijkaard; sabredeceğiz dendi sezon başında. Ki sabrediliyor da. Galatasaray'ın son dönemde çizdiği taraftar profilinden çok uzak bir bakış açısıyla yaklaşılıyor Rijkaard'a. Takımı dikkatle inceliyor burada patron. Kuvvetle muhtemel yapılan çift kale maç esnasında inceliyordur. Yanına da almış yardımcısını, tetkik ediyor bu takım nerede hata yapıyor diye.. 5'te 5 bekliyoruz artık.


Mehmet Topal; dün akşam onla ilgili bir şeyler yazmaya niyetlendim. Laf lafı açtı bir yazı çıktı meydana. Maskesiyle bize gülümseyen bu adamın sezon sonunda çok iyi bir ekibe transfer olacağını hissediyorum. Gurur duyacağımız kalibrede bir adam olup çıkacak Mehmet. Onun gittiği takımın fahri taraftarı olacağız. Bugünkü antrenmandan da bu kadar.. Başka bir antrenmanda görüşmek dileğiyle :)

3 yorum:

  1. inşallahh yuzumuzu kızartır sokaga cıkamaz eder içimden tekrar tekrar ozur dılerım keweldan ama karızmasını cok cızdırdı şimdilik benım gozumde

    YanıtlaSil
  2. Kewell: Türkiye'de hiçbir takımın yıllık 2-3 milyon € bayılıp 30 yaşını aşmış müzmin sakat bir futbolcuyu senede 10-15 maç oynayacak diye kadrosuna katma lüksü yoktur! Ne kadar yakışıklı olursa olsun :)

    Rijkaard: "total futbol" felsefesi ve hollandalı disiplin anlayışı Türk futbolcusuna uymaz; uydurmak için 5 sene gerekir ki buna da kimse sabretmez!

    Mehmet T: 6-8 milyon € verseler Arda ve Keita hariç hepsini gönderirim! Arkama da bakmam, rakımı içip paraları sayarım!

    YanıtlaSil
  3. GS'nin Kewell'a gösterdiği vefa bence son derece yeterlidir. Sene sonunda güzelce vedalaşıp yolumuza devam edelim, olması gereken bu bence. Çünkü astarı yüzünden pahalıya gelmeye başladı kewell'ın...

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir