8 Ağustos 2011 Pazartesi

Hoşgeldin, Ezberleri Bozan Adam Muslera

Erken öten horozun başını kesebilirler {hele de Galatasaray kalesi gibi manevi lanet besleyen bir noktada} ama ben erkenden ötüyorum. Harika bir kaleci aldık, bu transferler de beraber akıllara gelen bütün tabuları yıktık. Genç bir kaleci transfer etmekten tutun, Dünya'nın en iyi 10 kalecisi arasında gösterilen bir ismi almayı hatta piyasası da bu kadar yükselmişken onu önceden ikna edebilmeli. Maliyet üzerinde pek durmuyorum, yapılabilecek en iyi hamleydi bu. Önyargılarımı ise Copa Amerika ile birlikte yıktığımı zaten söylemiştim.

İlk izlenim de oldukça olumlu. 11 Ağustos'a kadar izni olduğunu biliyorum ama o erken döndü ve ayağının tozuyla da idmana takıldı. Ayağının tozuyla idmana katılma olayı candır zaten, müthiş bir gösterge bana göre. Sonuçta ligler ertelendi, 1 aya yakın bir süre var. Eskiden 1 ay önceden hazırlık kampları başlardı, şimdi 2 aylık bir çalışma ürünü olacak. Muslera da hazırlık kampına katılmışcasına hazır seviyede kalabilir. Dediğim gibi, daha geç gelebilirdi, bizi oyalayabilirdi ya da ilginç tavırlar sergilerdi. Daha önceden yaşadık bu tip vakalar. Muslera ise bunu yapmadan, ona verilen süreden önce geldi ve takıma katıldı.

Umarım bu izlenimle de beraber kariyeri de aynı şekilde yükseliş gösterir. Hoşgeldin ezberleri bozan adam Muslera...

3 yorum:

  1. Dunyanin ilk uc kalecisinden biri de Turkiye de unutmayalim:))Ya da o kendini oyle saniyor:))

    YanıtlaSil
  2. @ DodgeRam

    Casillas, Chech ve Aykut :PP

    Agizindaki sakiz ile ve yapay durusuyla sinir bozuyordu zaten Aykut. Zaten kaleci felan degi, yedek kaleci. Ufuk`u bitiren 1 No adam bence Nezihi. Gerci kaleci antrenörüne bak cay demle demisler.

    de Sanctis forma geldi - biraktik, Franco, 4 tane attigin kaleciyi alma be adam! Zapata zaten iddiasi yoktu, adam manav.

    simdidi ise Muslera, tavir, tipi cok iyi. Sempatik biri TAffi gibi.Umaarimki Galatasaray`imizin kalesi küllerinden dogar, bir anka kusu gibi :)

    Istek: Ayhana yapilan haksizligi sizde görüyorsunuzdur, 10 yilini vermis ve kaptan olmus bir oyuncuya yapilmamasi gereken olaylari görüyoruz. Vefasizliktir bu taraftarin yaptigi. Gerici Kral`dada yaptilar Sas`tada, ayhan viz gelir herhalde.

    derken Scholes vs Ayhan yazabilirmisiniz. takimda yaptiklari, kac sene oynadiklar felan. Not: scholes baska dünya biliyorum ama oda son 2 senesinde eski scholes degildi. MERCI

    YanıtlaSil
  3. @ sMAnia,
    Ben Volkan'i kasdetmistim,adam ilk ucteyim diye kendi beyan etmisti.Ozellikle Sivas macinda yedigi gollerde cok guzel belli etti ilk kacta oldugunu ya neyse:))

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir