30 Mayıs 2012 Çarşamba

Euro 2012 | İrlanda

İşte bu seneki favori formalarım. Umbro'nun hazırladığı formalar çoğu insana itici gelebilir ama ben çok sevdim. Özellikle deplasman formasını. Beyazın üzerindeki İrlanda yeşilini beğenmeyen çıkarken kapıyı kapatabilir. İrlanda elemelerde Rusya'nın da bulunduğu grupta çok da zorlanmayarak playofflara kaldı. Playofflarda da Estonya'yı turnuva dışı bırakarak C grubuna düştü. C grubundaki rakipleri İtalya, Hırvatistan ve İspanya'yı geride bırakarak çeyrek final vizesini elde eder mi bilmiyorum. Bekleyip göreceğiz. Fakat Trapattoni ustayla yakalanan bu şansla turnuvanın en güzel renklerinden birisi olacakları kesin. Gelelim İrlanda'nın kadrosuna,


Kalecileri: Keiren Westwood (Sunderland), Shay Given (Aston Villa), David Forde (Milwall)
Defans oyuncuları: John O'Shea (Sunderland), Sean St Ledger (Leicester), Stephen Kelly (Fulham), Kevin Kilbane (Derby), Richard Dunne (Aston Villa), Darren O'Dea (Leeds United), Stephen Ward (Wolves).
Orta saha oyuncuları: Aiden McGeady (S. Moskova), Damien Duff (Fulham), Glenn Whelan (Stoke), Paul Green (Derby), Darron Gibson (Everton), Stephen Hunt (Wolves), Keith Andrews (West Brom), James McClean (Sunderland).
Forvetler: Simon Cox (West Brom), Jon Walters (Stoke), Shane Long (West Brom), Kevin Doyle (Wolves), Robbie Keane (Aston Villa).

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir