21 Haziran 2012 Perşembe

Ergin Ataman Galatasaray'da

Milangaz'ın yola Beşiktaş'la devam edip etmeyeceğine göre bir karar alacaktı Ergin Ataman ve bu sponsorluğun bitmesinin ardından da onun da Beşiktaş'la misyonu bitti bir anlamda. Bu sezon Beşiktaş'a yaşatıkları, Beşiktaş'ın da ona yaşattıkları peri masalı gibiydi. Yaz döneminde yaşanan sıkıntılar, Deron Williams dönemi, onun gidişi derken Avrupa'da geldikleri nokta, Euroleague biletinin kazanılması ve lig şampiyonluğu. Bir sezonda gelinen nokta buydu ama yapıyı sağlam kurmak zorundasınız, eğer istikrarı kovalıyorsanız. Umarım Beşiktaş sponsor sorununu çözer ve başarılı olmak adına kalıcı adımları atar.

Oktay Mahmuti'nin ayrılığı farklı bir hikaye, içimize sinmeyen ama alışık olduğumuz bir ayrılık hikayesi daha. Çok konuştuk o konu hakkında ve bir şekilde önümüze bakmak zorundayız. Ama Oktay Mahmuti'nin Galatasaray'ı getirdiği nokta unutulmaz, unutmayacağız.

Ergin Ataman bekleniyordu aslında yeni coach olayında. Erman Kunter'le görüşüldü, anlaşıldı ama kafalardaki ilk isim Ergin Ataman'dı. Ona da yurt dışından gelen teklifler oldu ama herkes Ergin Ataman'ın tuttuğu takım Galatasaray diyor, Galatasaray'ı seçmesinde bir neden bu olabilir ya da daha büyük bir para, sunulan imkanlar ve hedefler. Takımın başına nasıl geldiğiyle pek ilgilenmiyorum, biri bu takımın başına gelecekti ve Ergin Ataman da önemli bir tercih. Yapılan hamle oldukça olumlu.

Artı olarak atılan profesyonel adımlar. Lütfi Arıboğan'ın basketboldaki icraatları devam ediyor, genel menejer konusunda da Murat Özyer'in ismi geçiyor, Cem Akdağ'a da kulüp içerisinde bir görev verileceğinden konuşuluyor. Bekliyoruz bakalım, Ergin Ataman hayırlı olsun...

2 yorum:

  1. Basketbol şubesinin yoğun olarak Hıncal Uluç'dan etkilendiğini düşünüyorum:D haftalardır "oktay mahmudi iyi coach degil bu takımı bile nasıl yönetiyor. galatasaray'ın kadrosuyla 2 tane besiktas cıkar ama besiktas'a elendiler. Efes'den 3 tane Beşiktas çıkar ama beşiktas'ın iyi koçu olduğundan şampiyon oldu" vari laflar edip duruyordu. Herhalde bu hamleye en çok o sevinmiştir.

    YanıtlaSil
  2. Rijkaard geldiği zaman Galatsaray ın itibarı kurtuldu demişti gördük itibarı, Hıncal Uluç çok konuşuyo doğru söylediğide çok şey var eleştirmekten çekinmiyo eyvallah ama çok biliyo ve çok bilen çok yanılır hesabı bazen saçmalıyo. Ayrıca bu sezon Galatasaray MP için felaketde olabilir Ergin Ataman iyi has da bizdeki oyuncular onun sistemine hiç uymuyo, bu işin sonu ne olucak çok merek ediyorum özelliklede transfer dönemi çok akıllı hamleler yapılmalı...

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir