13 Haziran 2012 Çarşamba

Kadın Basketbolunda ''Mazi''

Beklenen bir hamleydi zaten, Beko Basketbol Ligi'nde final serisinin bitmesi bekleniyordu açıklama yapmak için. Sevindiğim bir hamle, Ekrem Memnun'u severim çünkü. Benim çocukluk dönemimin efsane Galatasaray kadın basketbol takımının coach'ı ve yaratıcılarından biri oydu. Euroleague üçüncülüğü, Türkiye Ligi şampiyonlukları, Cumhurbaşkanlığı ve Türkiye kupaları derken çok efsane günler geçirdik onunla ama maddi sorunlar büyümeye başlayınca neredeyse tüm oyuncularımızı kaybettik, transferler gelmedi derken bir dönem küme dahi düştük.

Sonra ise yeniden bir çıkış ve geldiğimiz nokta çok iyi. Ama Fenerbahçe gibi bir rakip var ve en büyük hedef Fenerbahçe'yi geçip şampiyon olmak, tüm arayışlar bu yönde ve Ceyhun Yıldızoğlu da bu konuda büyük bir başarısızlık gösterdi. Üzüldüğüm nokta ise Cem Akdağ'a yapılan haksızlık var yine, önce onunla anlaşılıp sonrasında Ekrem Memnun'a dönüldü.

Bu kaçıncı ayıp sayamadım bile, yoksa Ekrem Memnun ismi gerçekten çok sevindirici ama bu akıllara gelince üzülüyor insan. Bu arada kadınlar basketbolda da Medikal Park sponsorluktan çekilmiş sanırım, yeni bir sponsor arayışına gidilecek mutlaka. Ayrıca Ekrem Memnun'un uzun zamandır kadın basketbolundan uzak olması ve Galatasaray basketbol olayının karışık bir süreçten geçmesi {genel olarak} diğer olumsuz etmenler. Hayırlısı olsun diyelim...

1 yorum:

  1. Cem akdağ a gercekten boyle bisey yapıldıysa yazıklar olsun.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir