23 Haziran 2012 Cumartesi

Oktay Mahmuti Anadolu Efes'te

Domino etkisi diye buna söylenir. Galatasaray, Beşiktaş ve Anadolu Efes üçgeninde müthiş bir coach döngüsü yaşandı. Oktay Mahmuti & Galatasaray ve Ergin Ataman & Beşiktaş geleceği belirsizdi önce. Galatasaray Oktay Mahmuti ile yolları ayırınca acaba mı diye Ergin Ataman'ı düşünüyordu bir yandan da Erman Kunter'le anlaşmıştı. Sponsorluk iptali gelince Beşiktaş'tan akşamı Ergin Ataman Galatasaray'la imzaladı ve Erman Kunter'in de Beşiktaş'la anlaştığını öğrendik. Yabancı coach söylemleri vardı Anadolu Efes adına da ama Oktay Mahmuti ile bugün itibariyle resmen anlaşmış durumdalar.

Oktay Mahmuti'nin de Türkiye sınırları içerisinde kalması güzel, bizleri çok çetin bir basketbol sezonu bekliyor aslında. Fenerbahçe'nin de Pianigiani ile anlaştığını düşünürsek, şampiyonluk yolunda çetin bir savaş olacak.

Bu hamleden sonra Anadolu Efes'in Avrupa'da başarılı olmasını isterim, umarım o sempatiyi tekrar uyandırır eski takımında. Galatasaray'dan Anadolu Efes'e geçiş farklı bir durum tabii, şimdi tamamen basketbolla yatıp kalkan bir takımın başında tekrar ama başarıya aç, başarı adına da tüm imkanları seferber edebilecek bir Anadolu Efes var. Büyük bir kadro harekatı gerçekleşecektir, Anadolu Efes'in mevcut kadrosu Mahmuti'ye biraz ters.

Gönül isterdi bunlar yaşanmasın ve düzen devam etsin ama hayat devam ediyor. Rakibim olacaksa Oktay Mahmuti gibi rakiplerim olsun diyorum ve yeni sezonda çok daha güçlü bir Galatasaray görmek en büyük hayalim...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir