11 Ağustos 2012 Cumartesi

Yiğit Gökoğlan -----> Antalyaspor

Geçen sezon gerçekleşen transferlerde atılan iki adım beklentileri karşılamadı. Sercan Yıldırım konusunda hala umutlarım olsa bile Yiğit Gökoğlan konusunda yaşadığım hayal kırıklığı büyük. Şöyle düşünüyorum biraz da, Sercan Yıldırım'ın maliyetine bakarak Mustafa Pektemek'i, Yiğit Gökoğlan'ın maliyetine bakarakta Olcan Adın'ı transfer edebilirdik ama tercihlerimiz farklı oldu.

Yiğit Gökoğlan da aslında, Riera misali atılan bir panik adımı gibi. Kanat futbolcusu arıyorken yana yana, yabancı bir alternatif düşünemediğimiz için ona yöneldik ve 2.5 milyon avro gibi bir bonservis bedeli ödediğimizi hatırlatalım. Kazım Kazım'ın da son dakikada gidişiyle şans bulur gözüyle bakarken Yiğit Gökoğlan'a, ilk 18'e bile giremediğini gördük.

Hızlı bir futbolcu, genç ve gelişim göstermeye açık, Manisaspor'daki günleri de gayet iyiydi ve ben güveniyordum şahsen kendisine ama maliyeti de göz önüne alınca yaşadığımız hayal kırıklığı büyük oldu derken, 6 ay bile geçmeden Antalyaspor'a kiralandı. Necati Ateş transferinden kaynaklı Aydın Yılmaz muadili kim olur diye beklerken, Yiğit Gökoğlan bir sezon Antalyaspor forması giyecek.

Yiğit Gökoğlan'ın bu sezon hazırlık kampına katılamadığını da ekleyelim, bunun da nedeni plajda voleybol oynarken ayak parmasını kırmasından sebep. Yani Fatih Terim'in hiç hoşlanmadığı hareketler, sonunu biraz da kendisi hazırladı demeli aslında...

3 yorum:

  1. bonsevis 2,5 değil 2,8..ayrıca yapılan her transferden sonra fatih terim'in bir bildiği var yorumunu yapmamanız gerektiğini bir kez daha kanıtlatmıştır yiğit gökoğlan.evet fatih hoca çoğu kişiyi adam emiştir futbolcu yapmıştır ama her transferden sonra bu söz klişe oldu iyice.neyse umarım aklı başıan gelir de kendini futbola verir her ne kadar o haliyle bile büyük taım topçusu olamayacak biri olsa da.

    YanıtlaSil
  2. Riera ve Sercan Yıldırım yönetim transferleridir, Yiğit Gökoğlan konusunda kısa vadede atılan bir yanlış adım görünüyor ama uzun vadeli sonuçları sonra göreceğiz.

    YanıtlaSil
  3. sercan yiğit.. bunlardan galatasaraya topçu falan olmaz . futbolcu hızlı ve teknik olunca (ki teknikleri bile öyle üst düzey değil) potansiyelli olmuş olmuyor. tıpkı bizim emre çolak gibi. hala kime pas atacağını bilmiyor. hala diyorum kaç yıl geçti çünkü. altyapıda öğrenmediği için bu saatten sonra da öğrenemezler.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir