14 Mart 2013 Perşembe

Hala Hayal Kırıklığı Diyenlere


Galatasaray'ın oynadığı 8 Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında 4 kez maçın adamı Hamit Altıntop seçildi. Bu adamlar da zaten bu seviye için transfer edildi. Hala hayal kırıklığı diyenlere duyurmak istedim.

Selçuk İnan'ın da oynadığı 8 Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında 4 asisti bulunuyor. Burak Yılmaz vari bir ses getirmedi bu durum ama çok derinden ilerliyor Selçuk İnan.

Burak Yılmaz'ın da 8. Şampiyonlar Ligi maçında attığı 8. gol oldu. Galatasaray'da oynadığı ilk sezonunda Hakan Şükür rekorları kırmaya başladı, bu çok önemli bir detay. Ayrıca 6 maçtır üst üste golle buluştu ve bu alanda da rekoru egale etmiş durumda. Ayrıca 8 golle zirveyi paylaştığı Cristiano Ronaldo'dan daha az şut atmış ve biraz daha az süre almış.

2 yorum:

  1. Stadımızda oynanan her maça giden kombine kart sahibi bir Galatasaraylıyım. Sayıları çok olmasada rahatsızlık verecek miktarda taraftar(!) her maç Hamit Altıntop'a hakaretler ediyorlar. Yukarıdaki yazıda şu da olabilirdi. En çok insiyatif alan (bazen top kayıplarını bu yüzden yapıyor) ileri doğru atak girişiminde bulunan isim kanaatimce Hamit Altıntop. Ama malesef bunu anlamayan Galatasaraylılar(?) var...hem de kombine kart sahibi!

    YanıtlaSil
  2. Burak'tan sonra ŞL'de kaleye (direklere) en çok şut çeken adam...

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir