9 Mart 2013 Cumartesi

Sportif Cümleler 4 Yaşında


Blogu ne zaman açtığımızı unutmuşum, geçen blogda eski yazılara bakarken farkettim. 9 Mart 2009 tarihinde bloga ilk yazıyı yazmışız ve zaman geçmiş, 4 yılı devirmişiz.

Blogu açtığımız ilk zamanlar böylesini tahmin etmiyordum ama üzüldüğüm tek bir konu var, blogu daha önce açabilirdik ama geç oldu, güç olmadı diyelim.

4 yıllık zaman diliminde güzel paylaşımlar oldu, güzel insanlar tanıdım bu sayede, takip edildim, güzel eleştiriler aldım ve böylelikle 4 yılı devirdik aslında.

Uzun zamandır tek başıma yazıyorum ama blogu kurduğumuz günden bu yana bizlere yardım eden, blogda paylaşımlarıyla yer alan birçok arkadaşım oldu. Onlar kendilerini biliyorlar, şimdi tek tek yazmaya başlarsak bu isimleri mutlaka unuttuğum isimler yer alabilir ve bunu istemem.

Bu yüzden de Sportif Cümleler'e katkısı olmuş tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim ve umarım daha uzun bir zaman blogu yaşatmaya devam edebilirim.

Kısa bir zaman sonra 15 aylık bir ayrılık var gibi görünüyor. Dönüşte ne olur bilemeyiz, ölmez sağ kalırsak blogu mümkün olduğunda devam ettirmek isterim ama döndüğümüzde ortam nasıl olur, şartlar ne gerektirir bilemiyorum tabii.

Blogun en güzel zamanlarını da 1.5 senedir yaşıyorum aslında. Düşündüm de, blogu açtığımız ilk zamanlar Galatasaray'ın kötü olduğu yıllara denk geldi, geçen sezon gelen şampiyonluk ve bu sezon her ne kadar çok iyi gitmiyor gibi görünse bile ligde lider olmamız, Şampiyonlar Ligi iddiamızın da devam etmesi beni en çok mutlu eden durumlar.

Tekrardan herkese teşekkürler, blog için nice yıllara...

4 yorum:

  1. Nice yıllara gençler.Özellikle Galatasaray maçları biter bitmez sizin bloga bakıyorum.En çokta yazdıklarınızın genel,bilinçli,akıllı Galatasaray taraftarı görüşünü yansıttığını düşünüyorum.Maç biter Sportif Cümleler başlar ;)

    YanıtlaSil
  2. http://keepcalmandroaron.blogspot.com/ Bize de bekleriz :)

    YanıtlaSil
  3. Blog 4 yşına geldiyse biz baya yaşlanmaya başladık o zaman abi :)

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir