23 Temmuz 2015 Perşembe

Yeter ki Tek Sorunumuz 4. Yıldızın Nerede Duracağı Olsun


Yıldız meselesi ile ilgili yorumum sabit, keşke yan yana olsaydı ama çok da takılmıyorum bu meseleye. Nike üretime aylar önce geçtiği için durum böyle. İlk etapta formaları yıldızsız şekilde basıp, sezon sonunda duruma göre yıldız basımı yapılmalıydı ama atlanılan bir detay oldu. Kimi bu konuda büyük tepki gösteriyor ama bu haliyle de kötü durmadığını söyleyelim. Galatasaray armasının olduğu yerde bu tip durumlara çok fazla takılmamak lazım. Gelecek sezona yıldız durumu da düzelecektir.
 
Ayrıca forma almam, ürün almam, maça gitmem gibisinden tepkilere de katılamam. Tepki doğrudur ama kulübe zarar vermemek gerekir. Tepkinin boyutu bazen anormal yerlere gidebiliyor. Herkesin kendi düşüncesi, dileyen dilediğini yapar ama tepki düzeyini ayarlamak gerekiyor.

Kırmızı forma ise 1 ay sonra satışa sulunacağı söyleniyor. Sürpriz yok, herkesin bildiği formalardı. Çok daha öncesinde öğrenmiştik zaten, iş futbolcunun üzerinde görmekti. Siyah forma favorim. Turuncu formayı Kewell yürütmüştü, siyah formanın da Podolski ile yürüyeceğini düşünüyorum.

Parçalı ise tam parçalı şeklinde. Üzerinde çok fazla oynama yok, hatta öyle ki bu forma için parçalı şort bile üretilmiş. Çok fazla giyileceğini tahmin etmiyorum, 90'ların başında bu konuda kötü bir tecrübe var ama çok da kötü durmuyor. Futbolcunun üzerinde görmek lazım. Bu formanın da beyaz ve siyah şortları olacak.


Asıl bomba ise bu ürünler. Diğer yeni ürünler de yavaş yavaş bizlere sunulacaktır, bu konuda da beklemedeyiz. Podolski'nin Galatasaray logolu kabartma şapkası gibi ya da Hamza Hoca'nın beyaz antreman forması gibi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir