4 Eylül 2015 Cuma

Sinan Gümüş & Hamza Hamzaoğlu


Hamza Hamzaoğlu'nun en çok eleştirildiği noktalardan biri de Sinan Gümüş. Geçtiğimiz sezon gösterdiği U21 performansı sonrasında daha fazla şans bulması bekleniliyordu ama o şansı Bursaspor maçında 30. dakikada oyuna girmesi dışında bir daha yakalayamadı. U21 performansı ve görülen potansiyeli de Sinan Gümüş'ün çok sevilmesine yol açtı, son dönemde herhangi bir genç futbolcunun bu kadar sevildiğini görmedim.

Bu sezona bakıyorum, Hamza Hamzaoğlu'nun Bruma'nın gönderilişi üzerine söyledikleri önemli. Sinan Gümüş'ü hazırladığını ve biraz da bu yüzden Bruma'nın gönderildiğini söyledi. Geçtiğimiz sezonun devre arasında da kiralık gönderilebilirdi ama o takımda kalmasını, buranın Galatasaray'ın havasını solumasını istediğiğni söylemişti, hazırlamaya başlamıştı aslında ama şans vermemesi eleştirildi. Bu sezon için ise Sinan Gümüş'ün şans bulacağını dile getiriyor.

Buradan da Hamza Hamzaoğlu'na vurmanın şu aşamada yanlış olduğunu düşünüyorum. Hazırlık maçlarına bakarsanız en çok şans bulan, sahada kalan isimlerden biri olduğunu görürsünüz. Ağustos ayını ise maalesef sakat geçirdi ama kimsenin bundan haberi yok sanırım, her maç sonunda neden Sinan Gümüş yok sorusu soruluyor. Oysa yeni yeni idmanlara çıkmaya başladı ve Milli Takım arasını da yeniden toparlanma dönemi olarak geçiriyor. 

Hocanın Sinan Gümüş için söylediklerini takipçisi olacağım ki umarım arkasında durur, yeterince şans verir, ben de ayakta alkışlarım. Durum dediği gibi olmazsa eğer en ağır eleştiren yine ben olurum ama şu noktada Sinan Gümüş üzerinden Hamza Hoca'yı eleştirmek hata. Düne değil bundan sonrasına bakmak zorundayız.

Daha önce de söyledim, tarzı Podolski'ye çok benziyor. İkisinin de aynı dili konuşması da Sinan Gümüş'ün gelişimi açısından çok büyük bir artı. Bu sezon kendinden söz ettiren bir Sinan Gümüş bekliyorum..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir